Hello world!

Så er jeg endelig efter mange års tøven (hvor jeg kun har brugt domænet til mail) gået i luften og har til tanke at blogge om stort og småt (mest småt, da det er de små ting der betyder det store…eller noget, det var meningen at den her sætning skulle få mig til at lyde klogere eller mere eftertænksom end den gør/får mig til).

Men i hvert fald, jeg er i gang. Jeg er i skrivende stund 30 år gammel,. arbejder i den farmaceutiske branche og er uddannet cand.merc’er med spceciale i innovationshåndtering samt forretningsudvikling. Derudover har jeg i baggagen en bachelorgrad i økonomi og datalogi.

Har de sidste 6 år, siden 2005, primært beskæftiget mig med strategisk og operationel marketing, lancering af medicinsk udstyr, værdiansættelse af udviklingsprojekter, business case udvikling og gennemførelse, projektledelse, forretningsudvikling mv.. Og så er jeg derudover ekstern censor ved bla. Niels Brock og mange af de andre kortere videregående uddannelser indenfor en række relevante emner.

Jeg har en interesse for teknologi, nørdede emner indenfor software, hardware, politik, fotografi, mad, offentlig transport (jep, det virker mærkeligt, men da jeg dagligt bruger det offentlige som primært transportmiddel hænder det jeg der kommer lidt mundopkast over hvorfor tingene ikke spiller bedre) og en masse andet jeg sikkert har glemt! Har i en del år skrevet lidt på min anden blog – barelyadraft.com – men det er gået lidt i hat og briller og har egentlig lyst til at skrive nogle flere ting som egentlig kun er relevante på dansk og for et dansk publikum.

Så vel mødt!

Dette indlæg blev udgivet i blandet. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Hello world!

  1. barelyadraft skriver:

    hello world indeed. Besøg evt. min blog på barelyadraft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *