Dagen hvor journalistikken døde

Så skete det. Jeg fangede det eksakte øjeblik hvor journalistikken døde. Det er så vældigt deprimerende at to ligegyldige, tåbelige mennesker, hvis eneste egenskab er at skabe sig og gøre sig selv til grin i medierne i en sådan grad, og med tiltagende ekstrem adfærd for at fastholde mediernes opmærksomhed omkring dem, anses for at være breaking news med ikke én, men to historier med titlen “breaking news”. Så smid alt hvad I har i hænderne folkens, for Peter og Amalie er gået fra hinanden, sammen igen, fået børn, fået et gråt hår, whatever – it ain’t news. For fanden da!

Den dag journalistikken døde

Jeg mindes den glimrende film Idiocracy fra 2006, som på en humoristisk måde skildrer hvordan samfundet forfalder henimod et samfund uden reelt indhold. Jeg føler vi er nærmere det scenarie end nogensinde. Æv!

Dette indlæg blev udgivet i journalistik, samfund og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *