Påskefrokost på Vestsjælland, gåtur i Kokkedal Skov samt rundtur på Refshaleøen og Christianshavn

I påsken var der fantastisk vejr og min hustru og jeg havde fornøjelsen af at være inviteret til påskefrokost i mine forældres sommerhus ved Nexelø i Sejerøbugten, og smukkere scene kunne man næsten ikke få! Genialt! Det skulle da lige være i Kokkedal skov, hvor vi gik med min hustrus forældres hunde. Af de mere flotte kreationer var grønne påskegrene fyldt med forskelligt påskepynt.

På Vestsjælland havde min mor pyntet pænt op i hele sommerhuset med både købt påskepynt og noget min søster og jeg lavede da vi var 2-5 år gamle (det stod kraftigt ud ift. resten…). Blandt noget af det pynt vi havde lavet, var denne høne.

Hele samlingen af billeder af et smukt påskehjem kan ses nedenfor i galleriet.

Dette indlæg blev udgivet i bolig, familie og tagget , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Påskefrokost på Vestsjælland, gåtur i Kokkedal Skov samt rundtur på Refshaleøen og Christianshavn

  1. Vibeke Østergaard skriver:

    Du er dygtig til at fotograferie. Blandingen af de tre steder er tankevækkende.
    Knus
    ~Mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *