Robotstøvsugerfamilien bliver ældre; Roomba udvider familien

Jeg elsker apparater og services der forenkler mit liv, gør det nemmere eller mere lækkert. Og en af de ting kan hjælpe, iRobot, der laver de populære Roomba robotstøvsugere, hjælpe med. De er lige kommet ned ny mode, 700 serien, som skulle være endnu bedre til at gøre rent end de forrige modeller.

Det smarte ved disse støvsugere er at de kan gemmes af vejen. F.eks. kan de stå i ladestationen under en sofa eller under sengen og så kan sådan en fyr køre relativt fuldautomatisk mens du ikke er hjemme, og det betyder mere tid til at forbedre sin stil og mindre tid til pligter.

UPDATE 05-09-2011: den kan nu købes hos Roboteksperten.dk

set hos iRobot

Dette indlæg blev udgivet i bolig, gadgets og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Robotstøvsugerfamilien bliver ældre; Roomba udvider familien

 1. rasmus beyer skriver:

  hvornår mon danskere kan købe roomba 780?

  • Soren skriver:

   godt spørgsmål. Jeg kan faktisk heller ikke finde nogen forhandlere, men mon ikke 7er serien snart finder til Danmark. Der kommer i hvert fald anmeldelser op rundt om på nettet hvor folk har haft fat i dem og testet dem

 2. Jesper skriver:

  Hej Søren.

  Mange tak for dit link. Vi har netop i dag lanceret Roomba 780 i Danmark 🙂

  Sig til hvis du har spørgsmål.

  Vh Jesper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *