GUIDE: Sådan ser du lovligt Netflix og køber serier og film fra den amerikanske iTunes store i Danmark

UPDATE 19-09-12: Nu kan du også få HuluPlus til at virke på dit AppleTV og dermed se alle de nye amerikanske serier med minimalt antal reklamer ved at følge min nye quick guide her.

Jeg tror jeg endelig har fundet det (næsten) perfekte medie center, hvor jeg også kan se indhold fra de lovlige amerikanske tjenester der findes, såsom Netflix, Hulu, mv.. Mit setup kan ses nedenfor. Man kan ikke se Apple TV2 boksen, da den er klistret bagpå TVet – og da Apple gudskelov har valgt en RF baseret fjernbetjening skal der ikke være line-of-sight ved brug. Simpelt, elegant og hustru-godkendt gadget setup 🙂 Herunder kan man se hvordan AppleTV2en er gemt bag TVet og kablerne ført i en skinne så væggen ikke fremstår nørdet og fuld af elektronik.

Samlet pris for et setup der virker og har den højest mulige Wife Acceptance Factor af de løsninger jeg er stødt på i min jagt efter det perfekte setup er 850kr/år (excl. engangsudgift til Apple TV2 box til ca. 550kr) splittet på:

 • ca. 30kr($5)/md eller 300kr($50)/år for unblock-us.com
 • ca. 45kr ($8)/md, svarende til 545kr($96) for en streaming-only konto hos Netflix
 • Hvad man nu bruger på iTunes til leje af film (for mig, yderst begrænset, da jeg ser stort set alt på Netflix – undtagen de nyeste film)
 • last.fm og Pandora radio er gratis ved et begrænset forbrug, som jeg har når jeg hører det fra computeren af.

Første skridt: Få adgang til geo-restrictede sites

Der findes flere måder man kan tilgå geolocation begrænsede sites såsom Netflix. Enten via proxy, VPN eller DNS hacks. Jeg har prøvet dem alle og den eneste der virker er DNS hacks, de to andre løsninger sender alt data via en tredje part som udgiver sig for at være fra f.eks. US og sender data videre til dig. Desværre kræver det kæmpe store mængder båndbredde fra deres side og dermed bliver prisen uhyggelig høj eller (som det oftest er) servicen meget ustabil, hvilket ikke er acceptablet hvis medie centeret skal bruges dagligt som forventer det bare virker! (f.eks. kærester/hustruer/børn). Det er her unblock-us.com kommer ind i billedet

Den eneste løsning jeg er stødt på der virker uden problemer er unblock-us.com, som er siden Januar 2011, og jeg har virkelig haft mulighed for at gennemteste løsningen, da jeg i den periode har været sygemeldt både med influenza i 4-5 dage og yderligere dage pga en skulderoperation. Konklusionen er at det virker upåklageligt – selv med streaming HD (720p) episoderne kører smukt og uden det hakker. Jeg har en 10Mbit/512kbit forbindelse i øvrigt.

Unblock-us.com løsningen som skal implementeres ved at ændre dine DNS servere på din router. Det er illustreret nedenfor hvordan ændringen udføres på en Airport Extreme, men der findes tutorials for de fleste andre routere og operativsystemer her.

Ved at ændre DNS serverne på din router betyder det også at alle computere og andre gadgets (f.eks. Apple TV 2, iPad, iPhones, iPods, Android telefoner) kan tilgå de geo-begænsede sites uden at det kræver opsætning – det virker bare. Neato! Så processen består af to trin før det kører:

 1. Gå ind på sitet og indtast din email for at starte din gratis trial og bekræft den email du modtager
 2. Opsæt din router til at bruge unblock-us.com som DNS server

Dernæst skal du registrere dig hos Netflix

At få en Netflix konto kan lade sig gøre med et dansk kreditkort og en amerikansk adresse. Hvis du ikke selv har en adresse i USA (eller kender en du kan bruge  med C/O) kan du nemt finde en du kan bruge her eller blot bruge en adresse på et vilkårligt hotel i USA. Netflix kommer ikke til at sende noget til adressen så det er underordnet hvilken en der bliver brugt.

Få dig en amerikansk iTunes konto

Det er nemt og kan gøres direkte fra iTunes.

1. Gå ind på iTunes Store og scroll ned i bunden af siden og gå til den amerikanske iTunes Store ved at trykke på det dansk flag i højre, nederste hjørne og derefter vælge det amerikanske flag

2. Find noget der er gratis, f.eks. en App til en iPhone og tryk på download

3. Opret en konto som efterspurgt

4. Ved “Payment” skal du vælge “none” som betalingsform

5. Bekræft mailen på oprettelsen du vil modtage ved at trykke på linket

Så er du parat og mangler bare at der bliver tilknyttet nogle penge til din konto. Dertil skal du enten købe nogle gift cards i USA som du kan bruge eller købe gift cards via ebay eller lignende sites. Pas dog på med ikke at købe fakes – og dem finder der nogle stykker af. Køb kun gift cards der koster lidt mere end pålydende værdi (så $13 for et $10 gift card f.eks.), da sandsynligheden for at du bliver snydt falder. Personligt har jeg dog brugt min kammerat der bor i Californien, så kender desværre ikke nogen troværdig sælger af kortene, men mon ikke ham her er reel nok.

Sidst, men ikke mindst:

Så er du faktisk kørende med et setup bare fungerer. Jeg har dog også nogle filer liggende på min NAS som jeg også vil kunne se med dette setup, men da Apple TV2 ikke understøtter alle filformater skal de konverteres til et format Apple TV2 kan vise.

Derfor bliver filerne konverteret til at kunne vises på Apple TV2 boxen samt får indsat alt metadata og fine thumbnails takket være iFlicks ($12 i skrivende stund her). Se min anmeldelse af iFlicks her

Ifølge Kulturministeriet er denne fremgangsmåde lovlig (se her for den fulde tekst), da de skriver

“De nye regler kriminaliserer altså ikke afspilning eller afvikling af dvd’er, cd’er, netradiotjenester, computere eller andet. Hvis det er nødvendigt for en privatperson at bryde en kode for at se en dvd-film eller for at lytte til en netradio, er og bliver dette lovlig. Det vil fortsat være tilladt at omformatere et værk eller bryde en kode med henblik på at kunne afspille det på den maskine eller med det software, man har til sin rå vil således fortsat være tilladt at benytte open source-software som fx Linux, selv om brugen måtte forudsætte omgåelse af en kode.”

En analyse fra en advokat kommer til samme konklusion

Dette indlæg blev udgivet i software og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

112 kommentarer til GUIDE: Sådan ser du lovligt Netflix og køber serier og film fra den amerikanske iTunes store i Danmark

 1. Kristjansen skriver:

  Det har du godt nok gjort smart det der. Det er lidt genialt at de har lavet sådan nogle fjernbetjeninger, hvor man ikke behøver at skulle ramme modtageren direkte, så man kan lave sådan nogle konstellationer som du har der 🙂

 2. danny skriver:

  Virker som en fed løsning!

  Virker Routeren normalt hvis man ex. kobler en NAS til og skal tilgå den udefra, eller kan det give nogle udfordringer?

  Hilsen Danny

 3. Soren skriver:

  Jeps alt virker som det plejer. Kun de understøttede sites tror du kommer fra US eller UK så du kan bruge dem. Alt andet virker som før. Det er genialt!

 4. martin skriver:

  kan man ikke bruge paypal på itunes us konto nå man sider i danmark? eller kan man kun bruge itunes gift cards.

  • Soren skriver:

   martin, du kan kun bruge gift cards, desværre, men køb dem gennem det link jeg har i teksten, det virker og er testet! Du bør få kortet et par minutter/max 30min efter du har købt dem

 5. martin skriver:

  hej Soren

  Tak for svar

 6. Anders skriver:

  Hej Søren
  Interessant guide du der har. – Som new one – har jeg har et spørgsmål vedr. ændring af DNS:
  Du linker til Unblock-us.com vedr. opsætning af Router – Jeg her flere pc,ere, mobiler, Sony tv, NAS Harddisk samt Wii koblet på min Router – så hvis jeg nu “kun” ville have vi Sony Tv på DNS – kan man så “nøjes” med det at følge guiden hos Unblock-us.com vedr. denne – eller er det routeren der skal ændres???

  Samt hos Unblock-us.com skal man vælge et land (region) for at vælge DNS – er det så her man vælger North America eller skal man vælge Europa???

  Håber at du også kan hjælpe med sådan en sikkert banalt henvendelse!!

  Tak

  • Soren skriver:

   Ja du kan sætte dem op enkeltvis, feks din PS3 eller for hele netværket ved at gøre det på routeren

   Landevalg på unblock-us er hvilken dns server du vil bruge. Den europæiske burde være hurtigre. Jeg har fundet at den amerikanske er mere stabil uden det går udover hastigheden

 7. Saleh skriver:

  Tak for perfect guide,, men hvordan downloder man netflix progamet på PS3?

  • Soren skriver:

   proev at soeg inde paa recordere.dk, der er der nogen der fortaeller hvordan man goer. har ikke selv PS3, saa har ikke styr paa det

 8. Jesper skriver:

  Hej Søren

  Tak for din guide.

  Ved du om der kræves en US iTunes konto for at man kan se Netflix ?
  Jeg har fulgt din beskrivelse og oprettet US NDS / Netflix uden problemer, men Netflix er fjernet fra Apple TV menuen.

  • Søren skriver:

   du skal bruge din US itunes konto paa dit ATV2. Tror dog Netfilx kommer frem hvis du saetter “location” i settings til US. Der har du nok sat den til DK

   • Jesper skriver:

    Hej Søren

    Korrekt, iTunes store var default sat til DK og efter at have ændret den til US spiller det hele.

    Tak igen

 9. Jesper skriver:

  iTunes har desværre fjernet “none” fra deres Payment option, så nu skal der bruges et kreditkort til at verificere faktura adresse. Så pt er det ikke så nemt….

  • Søren skriver:

   ikke hvis du følger vejledningen præcis som den står. Hvis du bare trykker opret er der ingen “none” mulighed, men hvis du følger vejledningen så er der

 10. Allan skriver:

  Jeg har fået pandora, netflix og så videre til at virke på min PC med unblock. Pænt smart.

  Jeg kunne dog godt tænke mig at få det til at virke på min SONOS (som er sat til land = Amerika) og så tror jeg at jeg skal rode med routeren? Har du lidt tricks?

 11. Michael skriver:

  Vil også gerne ind i denne “unblock-us-verden.
  Siger du, at alt andet virker normalt?
  Hvad med fx dr.dk, som ikke virker udenfor DK?

  Og er det stadig nødvendigt med en US iTunes konto, nu hvor filmleje er kommet til den danske iTunes Store?

  Hvordan får man en US konto og en DK konto til at spille sammen?
  Kan man fx lægge apps fra begge konti på samme iPad?

  • Søren skriver:

   alle sites som kræver du er i DK (sputnik.dk, videoklip på eb.dk osv) virker som de plejer. “hacket” virker kun på de sites i udlandet som kræver man kommer fra et andet land, hvor unblock udgiver sig for at komme fra de lande. Der er seriøst den perfekte løsning!

   US iTunes er ikke nødvendigt medmindre du vil leje TV serier, da man ikke kan det pt i den danske iTunes store.

   Du kan kun bruge en konto ad gangen (altså enten DK eller US) på dit ATV til at bestemme hvilken store du bruger (du kan godt bruge en anden til HomeSharing dog), så du skal vælge.

   Ja du kan lægge apps fra begge konti på en iPad (jeg har f.eks. apps fra 3 konti). Det vigtigste er bare at den computer du bruger til at lægge apps ind fra, skal være autoriseret til de forskellige konti (så op i “Store” menuen i iTunes og vælg “authorize computer” og indtast kontoen du vil authorize’e. Gentag for alle de konto din computer skal være authorized for).

 12. Bo Herrmannsen skriver:

  der mangler info omkring hvordan man omgås at netflix kræver et us kreditkort……

 13. Tore skriver:

  Hej Søren
  Det ser ud som om du har undersøgt alle muligheder grundigt.
  Har du prøvet med BeeVPN istedet for unblock-us og hvad var dine erfaringer med det?

  • Søren skriver:

   har ikke lige prøvet BeeVPN (har dog adgang til en VyprVPN samt en Ivacy konto), men alle de VPN services der findes (som ikke er scams) virker fint som VPNer (men VPNer er en dårlig løsning til at få Netflix/hulu/vudu/etc. op at gøre på Apple TV, Playstation,. XBox mv.)

   Problemet er at VPN forbindelser ikke giver dig det du skal bruge for se netflix på dit AppleTV (kun på din computer, hvilket er ligegyldigt at bruge netflix til i mine øjne).

   Det overordnede problem er dog at du ENTEN er logget på VPNen (og så virker f.eks. Nerflix) eller også er du ikke logget på VPN og så virker Sputnik og alle de andre danske services. Med unblock-us virker alt – seemlessly. – helt tiden på alle enheder på samme tid.
   Hehe, sådan som jeg roser det skulle man tro jeg havde aktier i firmaet, men det er altså bare fordi det virker PRÆCIS som det skal, uden VPN (som er noget en dårlig løsning til det her). Derudover koster VPNer på hastigheden på din forbindelse og er upålidelige.

   Jeg tænker altid: en løsning virker først når min hustru kan finde ud af det og her failer VPN, hvorimod unblock-us består med glans.

 14. Ronald skriver:

  Søren, hvor er det fedt at der er folk som dig, der gider lige at bruge den tid det tager på at lave en grundig vejledning. Det betyder jo uendeligt mange gode underholdningstimer for rigtig mange, som ikke ellers lige kunne finde ud af at komme frem til det samme. Tak!

  • Søren skriver:

   Ronald, hvor er det fedt at der er folk som dig, der gider lige at bruge den tid det tager at skrive tilbage og sige tak. Det betyder jo uendeligt meget! Tak!

 15. Claus Kaplov skriver:

  Hej! Tak for udførlig beskrivelse!

  Jeg er bange for, at jeg ikke helt har fanget det med DNS-opsætningen.
  Jeg har fået det til at virke på min computer ved at følge vejledningen hos unblock-us.com. Men så tænkte jeg, at jeg ville sætte min router op, så alle enheder i hytten kunne komme på. Og da knækkede filmen:

  Jeg fulgte vejledningen til opsætning af min D_Link router, og min computer havde (stadig) ingen problemer med at komme på nettet. Men lillemors ‘putter mistede forbindelsen til internettet.

  Skal jeg ændre noget i DNS-opsætningen på hendes maskine? Min smartphone kunne heller ikke komme på nettet via wifi efter ændring af DNS på routeren.
  Og jeg blir i tvivl om, hvilke værdier jeg skal indtaste i primær og sekundær DNS. Så indtil videre har jeg kun ubegrænset adgang fra min computer, lillemors pc og router er sat tilbage til standardopsætning.

  Kan du skære lidt pap ud for mig, så min Sony Blu-Ray og evt. Asus O!Play Air kunne komme med ud i den store verden også? 🙂

  På forhånd tak.

  Claus

  • Søren skriver:

   Claus, jeg kan desværre ikke se hvad du gør galt. Din maskine/iPhone mv. bør stå til automatsik tildeling af DNS (gør den per default i både Windows og på Mac og på telefoner) og så skal du på routeren indstillle den til at bruge DNS fra unblock-us.com. Genstart computeren og så skulle det virke. Det lyder også til at det er det du har gjort, men ved ikke hvorfor det så ikke virker. Eneste anden forklaring jeg kan se er at din trial period er udløbet (hvis det er tilfældet)

 16. Claus Kaplov skriver:

  Hej!
  Nu har jeg fundet ud af at sætte routeren op til unblock-us.com. Jeg skulle bare se mig for. 🙂
  Men jeg kan gleme at komme på netflix, for de har spærret for danske kreditkort, så jeg skal til at lave ninjatricks med køb af iTunes-gavekort på eBay og alt det hurlumhej bare for at få en gratis prøvemåned.
  Lillemor vil alligevel helst se tv med danske undertekster, så jeg gider ikke at gøre for meget ud af det.
  Men tak for hjælpen.

  • Claus Kaplov skriver:

   Update:
   Jeg har ved et lykketræf fået Netflix til at virke.

   De spørger om navn og kreditkortnummer ved oprettelsen af den gratis prøvemåned, og nu spørger de osse efter ens zip-code.

   Og nej, mit danske postnummer virker ikke.

   MEN! Jeg satte min zip-code til det, vi alle kender og elsker (at hade?), nemlig 90210. Og vips! så var der hul igennem.

   At jeg så ærlig talt ikke er imponeret over Netflix’ udbud er en anden sag. For høje forventninger, måske. Men unblock-us virker upåklageligt.

 17. Jon skriver:

  Vil også bare lige bemærke, at det er en kanon guide. Jeg har dog ikke sat routeren op, kun Apple TV og min Macbook. Routeren er jeg ikke herre over. Med fare for at afsløre for megen inkompetence undskylder jeg med, at den tilsyneladende er låst af min hustrus virksomhed, der leverer vores internet.
  Men med Apple Tv nyder vi nu Netflix – og ja det er uden tekster, men så lærer børnene måske lidt mere. Itunes US skal jeg til at hygge mig ned nu. Havde lidt bøvl med Netflix forleden, men en kold tyrker ved at hive stikket ud fjernede problemet.
  Så tak til Søren – og min kollega Marie, der henviste til din blog.
  Mvh
  Jon

 18. Jon skriver:

  Jeg brugte i øvrigt mit VisaDankort uden problemer til Unblockus og Netflix… Blot til info …

 19. Martin skriver:

  Jeg synes at det er lidt op og ned mht. netflix stabiliteten, jeg har en 50/50 fobindelse.

  Den virkede fint i en uge, så blev den super ustabil, jeg kontaktede UnblockUS og de sagde at jeg kunne skifte DNS’ en til den nye de lige havde lagt op på siden, det gjorde jeg så og det virkede.. i en uge…

  Nu er det ustabilt igen…

  Hvad er jeres oplevelser med stabiliteten?

  • Søren skriver:

   umiddelbart ser jeg ikke de store udsving i stabiliteten. Det sker der er problemer med at starte en film/serie, men ved at gå ud af menuen og ind igen synes jeg som oftest det løser det. Men må indrømme jeg ikke sidder og tester/ser noget hver dag. Når jeg ser noget ser jeg dog et par afsnit af gangen.

 20. Klaus skriver:

  @Søren: Hvis jeg var dig, ville jeg installere XBMC på din ATV2 – det kræver at den kan jailbreakes, så den skal ikke køre den nyeste iOS 🙂

  Jeg har kørt med det på min siden jeg købte min ATV2 i maj og det virker helt fint. XBMC kan afspille alt – og der er en masse smarte plugins til – bl.a. til Hulu, iPlayer og DR NU.. namnam

  http://wiki.xbmc.org/index.php?title=HOW-TO:Install_XBMC_on_Apple_TV_2

  • Søren skriver:

   Klaus, det har jeg skam også på mit ene ATV2 (kørende med iOS 4.2 + XBMC med unthethered jailbreak). Jeg har endda skrevet om det her på siden. Siden jeg skrev den artikel er jeg dog blevet klogere og den smarteste løsning synes jeg er en server der kører PLEX (enten en Synology NAS eller en gammel PC + en NAS) + en iPhone/iPad med PLEX Appen installeret, så man kan have alt liggende på sin NAS/Server og streame direkte til sin ATV2 uden den skal være jailbroken. Det er nok det pt. bedste setup i min bog. Jeg skriver nok en post omkring det i det nye år!

 21. Mads skriver:

  Jeg har lige fået nyt Visakort og dermed lukkede Netflix min konto. Da jeg forsøger at ændre mine oplysninger, strander det hele tiden på zipcode og at den ikke passer sammen med kortet…
  Er der nogen som har oplevet det???

 22. Anders skriver:

  Er der ingen steder hvor man kan se hvad Netflix udbyder inden man vælger det?

  • Søren skriver:

   når du tilmelder dig på netflix er de første 30 dage gratis, så kan du se dig omkring og se om du kan lide det og ellers bare lukke kontoen igen uden udgifter. Det er nok det nemmeste. Der findes dog sider der sammeligner hvad der er tilgængeligt på Netflix vs. Hulu Plus (som er alternativet) samt nogle andre obskure nogen, men kan ikke finde siderne igen desværre. Men hvorfor ikke bare prøve det, nu det er gratis?

 23. Ronald skriver:

  Jeg afvikler XBMC fra en Apple TV 2 som jeg har købt for under 600,-
  Den afvikler HD film fra min ReadytNAS Duo trådløst såvel som via kabel.
  Med plugin til Icefilms og Navi-X kan jeg streame alle nye film samt alverdens tænkelige serier i op til 720p direkte fra internet til projektor/TV/surround-receiver. Det virker upåklageligt og er gratis (om det er lovligt har jeg ikke sat mig ind i).
  Jeg kan desuden se alle kanaler og net-streams fra DR, youtube og en hel masse andet via plugins.
  Jeg har også eksperimenteret med PLEX. Men jeg finder det bøvlet at der skal køre en server. Hvis man sætter XBMC op korrekt, kan det blive både elegant og meget alsidigt og udviklingen af systemet er langt mere åben end PLEX og er netop kommet i en velfungerende beta (Eden) som er nem at installere.

  • Søren skriver:

   Dit setup minder meget om mit og jeg må sige jeg ers skuffet over plugin’et til DR TV. Har selv brugt det til at se primært Borgen og Kontant, men det virker ikke godt nok, crasher nogen gange osv, hvilket ikke er godt nok for mig. Det skal virke 100% pålideligt, ikke 90% før løsningen er god. Her fejler DR+XBMC på en ATV2 desværre. Har læst om IceFilms & Navi-X, men har ikke prøvet dem – også fordi IceFillms helt sikkert er ulovligt – Navi-X har jeg bare ikke fået taget mig sammen til at få installeret – nok mest fordi jeg ikke kan se hvad de kan bidrage med af TV jeg ikke allerede ser.

   Mht til PLEX så er det noget som de færreste kan (eller vil) få op at køre da det jo som du siger, kræver en server som er noget de færreste har (en Synology NAS kan også gøre køre det så hvis man har sådan en kan det køre uden anden server end NASen), og løsningen er suveræn når det kører (også bedre end XBMC). I mine øjne så er det det optimale setup når det spiller sammen med SickBeard, CouchPotato og SABNZBd. Jeg skriver om det på et tidspunkt, men det er nok noget de færreste kan få op at køre da det kræver en vis IT-snilde i setuppet.

 24. Jan Sørensen skriver:

  Hej Søren

  Først og fremmest tak for den fantastiske guide. Synes det er flot du bruger så meget tid på at hjælpe andre uden at få noget for det. Så kan du i hvert fald få en stor omgang ros!!!

  Kender du nogen streaming sider fra US (eller andre steder der normalt er blokeret) man kan tilgå på denne måde som tilbyder live sport, primært PL fodbold, CL fodbold. Serie og film skaffer jeg nemt på anden vis.

  Der findes DK sider men med horrible priser 79,- per kamp eller 300+,- per måned for abonnement.

  Mvh

  Jan

  • Søren skriver:

   desværre, live sport er bare p***** dyrt. Da fodbold ikke rigtig ses i USA findes der ikke nogle gode (læs: mere overkommelige, prismæssigt) løsninger fra den side. Jeg kender ikke til nogen andre løsninger

 25. Pelle skriver:

  Hej Søren. Tak for en super guide, den var rigtig nem at følge.

  Jeg har dog et problem.

  Jeg har fået Netflix til at køre helt som det skal på computeren. Betalt med dansk visakort. Men, når jeg prøve at åbne for Netflix på Apple Tv2, og logger ind, siger den: “You cannot watch Netflix from this Location” Ved du hvad der er galt?

  jeg brugte Unblock til at få Netflix til at virke på computeren og oprettede den med min danske mail. Kan det være det, som er problemet?

  • Søren skriver:

   Pelle, jeg tror du har sat unblock op på computeren hvor du har lavet DNS ændringen på selve computeren og ikke på routeren (hvis den laves på routeren gælder den alle enheder på netværket, hvis du gør det på computeren gælder det kun for den computer du har lavet ændringen). Det nemmeste for dig er nok at sætte unblock-us DNSen op på din Apple TV 2 ved at følgende følgende vejledning: http://support.unblock-us.com/customer/portal/articles/291549

 26. Pelle skriver:

  Og, den amerikanske Itunes konto kører helt fint. Apple TV er også sat til at være lokation: US

 27. Ronald skriver:

  Vedr. sportsprogrammer, så findes der en del plugins til XBMC, samt diverse amerikanske kanaler på IceFilms (også plugin til XBMC) som man kan tjekke ud.

  Jeg kender ikke noget til dem i detaljer, da jeg ikke interesserer mig for sport.

 28. Adam King skriver:

  Hey Søren, cool side med info du har. jeg er lidt et fjols til det her. Har prøvet at få unblock-us.com til at virke, så jeg kan se dr.dk live tv ra min computer i Spanien. Det virker ikke. Jeg har status “in trial” men gør nok et eller andet forkert ??? Eller kan man ikke få det til at virke dr.dk ?

  Much Aloha
  Adam

  • Søren skriver:

   der må jeg skuffe dig Adam, det fungerer nemlig omvendt. Du kan ikke bruge den til at se ting i Danmark, da de ikke er understøttet af servicen (tror ikke der er et marked for unblock-us.com for at lægge krafterne i det). Jeg kender ikke til nogle gode løsninger til at se DR live TV udover at købe en Slingshot Pro-HD, så kan du se alle de kanaler du har i Danmark nede i Spanien. Det er nok den mest brugte løsning for folk der har sommerhus i Spanien

 29. Morten skriver:

  Hej Søren,

  Super tutorial!

  Har lige et problem jeg håber du kan hjælpe med.

  1. Har sat unblock-us op med dns i min router og jeg kan nu få adgang til netflix fra både min ipad og computer.

  2. Har sat netflix abonnement op og det kører fint via computeren.

  3. Problemet er at jeg ikke kan køre netflix via mit apple TV 2.

  Jeg har sat location til usa i settings og finder også fint netflix under internet. Jeg kan også logge på med mit brugernavn samt password, men når jeg derefter skal have adgang til film mm. Får jeg at enten vide at netflix er unable to sign in “you cannot watch netflix from this location…” eller andre gange “netflix is currently unavailable. Try again later”

  Ydermere naar jeg kører check på unblock-us får jeg følgende besked (på trods af jeg godt kan logge på netflix fra ex ipad samt computer):

  “Transparent Proxy Detected (4)

  Unfortunately our service is not compatible with your provider at this time.
  Please check following article: http://portal.unblock-us.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=62

  You can try to cleanup browser cache and restart your computer, because sometimes similar issue can be caused by browser bugs, but it’s very rare.”

  I linket snakker de om hijacking af DNS, men er ikke sikker på om det er problemet da jeg jo godt kan komme på netflix…

  Nogen gode råd?

  Mvh
  Morten

  Jeg har slukket

  • Søren skriver:

   jeg melder pas. Hvilken netudbyder har du?

   har du stadig de gamle DNS entries stående på routeren? har den været genstartet efter de nye indstillinger er langt ind? hvordan ser setup ud (modem => router => wireless eller hvordan?) Har du flere router tilsluttet?

 30. Morten skriver:

  Hej Søren,

  Nu ændrede jeg DNS direkte på ATV og så spiller det.. Mm mærkeligt… Hvis du har en ide til hvad problemet kunne være hører jeg dog stadig fra dig.

  Mange hilsner,

  Morten

 31. Tobias Brandt skriver:

  Jeg har ikke læst det hele, men jeg har et simpelt spørgsmål:

  Lige nu kører jeg med en Acer Revo 3610 (På samme måde bag TV’et) og den afspiller HD-film fint… men men men – den kan ikke klare at streame film eller vigtigere fodbold kampe. Derfor overvejer jeg at skifte. Der er blot et problem: Min søn bruger DR’s gratis børne-tv meget. Kan dette ses på ATV?

  • Søren skriver:

   Jeg forstår ikke hvorfor de ikke skulle kunne streame film hvis du godt kan afspille HD film lokalt? Det burde kunne lade sig gøre.

   Mht til børnetv, kan man, hvis man jailbreaker ATV2et og putter XBMC på det, se alt hvad der ligger på DR.dk/NU og DR Bonanza.

   Derudover er der masser af børne tv på netflix (på engelsk, selvfølgelig)

 32. Glen skriver:

  Fed artikkel. Endelig en som man kan forstå og er simpel. Jeg har brugt den til at opsætte mit setup, og det fungerer perfekt.
  jeg skulle så også opsætte det hos mine forældre bagefter, da de hørte om Netflix:-)
  Men de har så et Medie CEnter med windows 7… Så efter lidt arbejde, er det lykkes at få det til at køre på pc også.
  Jeg har lavet en guide til Netflix på pc, hvis det kan friste/hjælpe jer:
  Den hedder Netflix i danmark

 33. Ian Johannesen skriver:

  Faldt lige over den her side inden jeg fandt ud af man kunne med BeeVPN uden at købe et ekstra abonnement så som Unblock-US (https://dk.beevpn.com/essentie… – så tænkte jeg lige ville dele det herinde, til dem der har begge dele – for det er billigere her.

  • Søren skriver:

   nej det er faktisk ikke billigere hos BeeVPN. Koster 89kr/md hos BeeVPN, hvorimod det kun koster omkring 30kr hos unblock-us.com. Selv for et år til 600kr/år hos BeeVPN er det billigere hos unblock-us hvor det kun koster omkring 300kr.

 34. Ian Johannesen skriver:

  Faktisk koster det kun 49kr/mdr hvis man køber et år, som jeg gjorde – og så kan jeg samtidig bruge Netflix over VPN’en på enten macbook’en eller iPad’en et andet sted fra eksempelvis hos kæresten, samtidig med de kan bruge AppleTV’et derhjemme (det får man ik’ hos Unblock). Så jo i min situation er det billigere 🙂

  • Søren skriver:

   for de fleste kan det nok stadig bedre betale sig at købe to abonnementer til unblock-us. Det koster det samme som BeeVPN 🙂 Så medmindre man ved hvad en VPN og har brug for en, så vil jeg råde folk til at vælge unblock-us. Det virker og det er billigste løsning til at se netflix på sit apple tv

 35. K-MG skriver:

  Tak for din side. Det var den mest enkle og bedste vejledning jeg kunne finde på nettet. Og det virker i første hug. Har set at nu kan man også steame MAC skærmbilled via Apple-tv til TV-skærmen, med følgende program. http://airparrot.com/ Må blive næste projekt. Nogen der har erfaring med det?

  • Søren skriver:

   Tak for de fine ord.

   det program har jeg ledt længe efter, men nu kommer det jo indbygget i næste udgave af OS X (10.8) til sommer. Men indtil da er det en fed løsning. Jeg har købt programmet nu 🙂

   • Kurt_MG skriver:

    Måtte også købe en “airparrot” – nem installering – men når jeg vil åbne siger den : “AirParrot does not currently support password protected AirPlay devices. Please remove the password from your AirPlay device and try again”. Har en iMac OS X 10.6.8 bruger en airport express og aplle tv. Er der nogen der har en ide om hvordan jeg kommer videre?

 36. Kurt_MG skriver:

  Det var indstillinger Apple tv – Airplay on of on – så kører det.

 37. Kurt-mg skriver:

  Efter at ha’ udnyttet Netflix til fulde de sidste par uger, har jeg fyldt “recently watched” op med masser af titler. Er der nogen der ved hvordan man fjerner eller nulstiller dem?

 38. Michael skriver:

  Hos udblok-us står det noget om “watch on the go” med bl.a iPad.

  Er det muligt at bruge udenfor mit hjemmenetværk, i så fald hvordan og er der nogen begrænsninger?

 39. Ian Johannesen skriver:

  @Michael – well begrænsningen er at det kun virker fra en IP af gangen, og skifter din IP (som det gør med 3G hos visse udbydere) – så skal du igen ind og bekræfte din IP i browseren på den. Samtidig så kan du kun bruge det “on-the-go” eller “derhjemme” samtidig – så hvis du vil ha’ det begge steder samtidig, så kan jeg igen pege på http://www.beevpn.com og deres produkt hvor man både får VPN (til on the go) og samme løsning i pakken på en gang 🙂

  /Ian

 40. Emil skriver:

  Hej Søren

  Tusind tak for din meget fine guide, har dog en del problemer med at oprette mig en amerikansk iTunes konto, hver gang jeg prøver har den skrevet “Please contact itunes support to complete this transaction.”

  Nogen ideer til hvad jeg kan gøre?

  Emil

  • Søren skriver:

   jeg ved ikke hvad du gør forkert, men det virker hvis du følger den her vejledning slavisk (min kammerat gjorde det her den anden dag). Jeg har ikke selv oplevet det problem du beskriver så kan desværre ikke guide dig videre

  • Michael Skyum skriver:

   Hej Emil
   Jeg sider med det samme problem så ville høre om du måske hade findet ud af hvad det var.

   Gud jul
   Michael

 41. Michael skriver:

  Har du alternativer til Netflix?

  Jeg er umiddelbart ganske tilfreds med deres udvalg af serier, men udvalget at nyere film, virker umiddelbart mindre end forventet.
  Har ikke haft tid til, at kigge grundigt igennem endnu, så det er kun en fornemmelse.

  Og så oplever jeg også, at serier blot stopper op og “buffer”, nogle gang i nærmest et Pat minutter.

  Jeg sidder på en 30/40Mbit.

  Kan ikke helt greje det.

  • Søren skriver:

   hvis du ikke skal køre det på en ATV enhed, så er der også AmazonVOD samt hulu.com. Men helt nye film er svæere at få på et all inclusive abonnement ligesom netflix’s. Jeg finder den bedste løsning er at betale for nyere film via iTunes Store og se de ældre via netflix – men hvis man skal se mange nyere film så kan jeg godt se det måske bliver en dyr fornøjelse. De charts jeg har set viser dog at netflix har flest film, så det er måske begrænset hvor meget mere man får fra de andre services.

   Hvorfor netflix skal fylde sin buffer har jeg ikke oplevet så tit, men det må næsten være usunblock som er problemet (vil jeg tro) eller din netforbindelses stabilitet. Du kan evt. prøve beevpn.com i stedet for unblock-us.com som Ian prøver om det er mere stabilt (og hvis det ikke er, så er det næsten sikkert din netforbindelse der er problemet)

 42. Tania skriver:

  Hej Søren,

  Tak for en grundig og let forståelig guide, den virker perfekt – både mht til netflix, itunes og alt det andet indhold som før var lukket land 🙂

 43. Anders skriver:

  Hej Søren

  Fandeme et solidt stykke arbejde. Tak for det. Jeg faldt over den fordi jeg kæmper som en idiot for at få min Asus N12 til at acceptere 208.122.23.22 osv. Den vil gerne tage tallene – den har settings på både WAN og LAN/DHCP. Men computerne på nettet (og ikke mindst min Roku, som ikke selv kan ændre DNS) accepterer ikke den nye DNS og tror stadig de er i DK.

  Hvad fanden skal man slå til/fra i sin router, for at få den til at virke med Unblock-us?

  Håber du har et bud…

  • Søren skriver:

   du skal ændre DNSen på *routeren* og bagefter genstarte computerne (og så skal alle computerne også være indstillet til automatisk at hente deres DNS fra routeren – så hvis du har ændret det til noget specifikt så ændrer det tilbage inden du starter) – det er det nemmeste! På denne måde skal du kun ændre indstillingerne ét sted og så virker det for det hele.

   • Anders skriver:

    Det havde jeg prøvet 117 gange i alle tænkelige kombinationer. Så opdagede jeg at Unblock faktisk også har IP nummeret “184.106.242.193” som alternativ. Da jeg gav routeren det, spillede det og har spillet siden, på alle devices der tilknyttes.

    Jeg googlede IP nummeret og fandt et sekundært IP-nummer, nemlig “67.23.7.56”, som jeg angav – jeg ved ikke helt om det gør en forskel.

    Men det ser ud at at disse IP-numre blev brugt af tjenesten http://USVideo.ca som åbenmart er det navn Unblock-us brugte tidligere.

    Håber dette kan hjælpe nogen som sidder med samme problem.

    Tak for svar ;o)

 44. Rasmus Godsk skriver:

  Hej!

  Hvordan har du sat Apple TV’et på fladskærmen? Med dobbelt klæbende tape?

 45. Rasmus Godsk skriver:

  Okay tak for svaret.

  Har endnu et spørgsmål. Jeg har ledt på diverse sites, men der er intet tydeligt svar: Bryder man loven ved at have et Netflix abn i Danmark?

 46. Alfred skriver:

  Hej Søren! Super lækker guide. DNS hack virker perfekt, men jeg har simpelthen ikke kunne få Netflix til at fungere. Den vil bare ikke tage imod mit Visa. Ved du om det er generelt danske kreditkort der ikke virker eller om det bare er mit Visa Debit? Udover det har jeg brugt det meste af dagen på at se serier på hulu, så tak for det 🙂

  Hilsen Alfred

  • Søren skriver:

   Danske Visa kort virker fint tror jeg, bruger vist selv et Mastercard mener jeg dog. Mener det vigtigste er at du skal opgive en falsk adresse som skal være i USA. Søg på et hotel på nettet og brug deres adresse.

   • Alfred skriver:

    Hej igen

    Jeg får denne besked når jeg prøver at tilføje mit Visa. Jeg mindes heller ikke at have tilføjet en adresse. I det mindste, spørger den kun om ZIP code nu

    http://i48.tinypic.com/2ez4mk3.png

    Prøver at lave en til bruger, og ser på det med adressen

    Mvh Alfred

 47. Morten skriver:

  Bruger unblock-us til Netflix og iTunes Us i DK, men kan servicen også bruges til at se sputnik (tour de france) fra udlandet? Vi tager til Grækenland under årets tour og vil nødigt skulle undvære Leth & co.

  • Ian Johannesen skriver:

   Det kan man så ikke – for de tilbyder ikke danske service, men det gør BeeVPN – som jeg bruger til både Sputnik og DR herneder fra Spanien.

   /Ian

 48. Bo skriver:

  Superfed guide, mange tak!

  I min Itunes kan jeg ikke vælge ‘None’ som payment metode.
  Er det mig der gør noget galt eller har de lukket hullet?

  mvh
  Bo

 49. Michael skriver:

  Du skal på den amerikanske store, og så skal du ikke bare oprette konto, men finde en gratis app, og forsøge at downloade den.
  Så kommer du til punktet med at oprette, og så skulle “none” være en mulighed.

  • Bo skriver:

   Fedt. Det vil jeg prøve toute suite.
   Takker!

   • Bo skriver:

    Hmm…det vil den sgu ikke. Nu har jeg købt et gavekort, så jeg kan komme i gang. Nu skal det så bare ryge ned i mailen.

    • Bo skriver:

     Hmm…den virker stadig ikke. Jeg får at vide at jeg skal kontakte itunes support. Min unblock-us virker som den skal; jeg kan f.eks. snildt bruge netflix.

     Hvad gør jeg galt?!

     Hjæææælp!!!

     på forhånd tak.

     • Bo skriver:

      Nu virker det sgu! Hurra!
      Jeg oprettede bare den amerikanske itunes konto fra min ipad.

      Tak for alt iøvrigt!

 50. Rasmus Godsk skriver:

  Hvilken adresse skal jeg vælge at tilknytte mit abn?
  INgen fra fakename fungerer?

 51. Roland skriver:

  Hej Søren,
  Tak for super guide! Det kører fint på Macbook og Apple TV’en. Så der var ingen problemer med at oprette mig på Unblock US og herefter Netflix.
  Heller ingen problemer med at oprette en US iTunes konto.

  Men det sorte får i familien er min iPad 1 – iPhonen har jeg ikke prøvet endnu.
  Hér er hvad jeg har forsøgt indtil videre:

  1) Routeren, der er en Apple Time Capsule, er sat til DNS 208.122.23.22 og 208.122.23.23
  2) Indstillinger, Generelt, Netværk, Wi-Fi på iPad’en er sat op med samme DNS numre som routeren, de 2 DNS numre er adskilt med et komma på iPad’en.
  3) Unblock-Us på iPad’en siger Service Status ser fint ud, enheden kører rigtigt og bruger deres DNS (Trial mode).
  4) Indstillinger, Butik på iPad’en er sat til min US iTunes konto med ja til automatiske overførsler.
  5) Jeg har adgang til US App Store på iPad’en og kan hente app’s ned på iPad’en via min US iTunes konto, jeg har kun forsøgt med gratis apps – jeg hentede dog ikke Netflix ned via denne vej – Mere om dette senere.
  6) iTunes app’en kan åbnes på iPad’en, men den siger “Your request could not be completed” når jeg trykker på Musik, Film, Podcasts eller Lydbøger ikonet.
  7) Netflix app’en hentede jeg så ned på Macbook’en, i stedet for på iPad’en. Når jeg så synkroniserer via iTunes (US kontoen), kan jeg se på iPad’en, at Netflix bliver indlæst, men lige når den rammer 100%, forsvinder ikonet fra iPad’en. Hvis jeg bruger iPad’ens søgefunktion til at lede efter Netflix app’en, dukker den ikke op i søgeresultatet, som installerede apps ellers plejer at gøre.
  Men under Indstillinger, Programmer på iPad’en, står Netflix oplistet.
  Og på Macbook’en står Netflix også oplistet under Apps i iTunes.
  8) Der er brugt max. 5 GB af iPad’ens 16 GB kapacitet
  9) På Macbook’en har jeg i iTunes autoriseret computeren.
  10) Jeg har også forsøgt at gå via http://www.netflix.com på iPad’en. Jeg kommer fint ind på siden og kan bladre mellem filmene.
  Men når jeg så vælger en film, når jeg lige at læse “Safari kan ikke åbne siden fordi den er ugyldig”, hvorefter den hopper over i US iTunes og viser Netflix “Installed” med gråt)

  Jeg har forsøgt at fjerne Netflix igen helt fra listen på Macbook’ens iTunes, hvorefter iPad’en er blevet genstartet flere gange
  Jeg har tjekket hver gang, at UnBlock US kører. Både på Macboook og iPad.
  Jeg har forsøgt at downloade Netflix app direkte på iPad’en, men “Free” eller “Install” knappen er grå, også selv om jeg fuldstændigt har fjernet app’en fra iTunes på Macbook’en (ikke kun fjernet flueben, men helt fjernet app’en fra listen ved at markere og vælge Slet fra menuen) og genstartet iPad’en.

  Macbook: OS 10.6.8
  iTunes version 10.6.1 (7)
  iPad OS 5.1.1

  Hvad tror du jeg har overset?

 52. Roland skriver:

  Det viste sig, at på iPaden, Indstillinger, Generelt, var Begrænsninger sat til. Jeg har slået funktionen fra, og nu kører Netflix perfekt på iPaden, også!

  Tusind tak for en kanon guide, du har åbnet dørene til en spændende verden for mig 🙂

 53. Helle skriver:

  Hej Søren!
  Jeg kunne også godt tænke mig at kunne se amerikansk netflix og jeg har har læst alle dine gode svar herinde. Men jeg er lige lidt nybegynder, så jeg kunne godt tænke mig at spørge dig om følgende:
  Hvis jeg nu bruger unbluck-us og jeg ændrer DSN i min router, kan jeg så tilgå alle hjemmesider (både danske og udenlandske) uden problemer? Hvad hvis jeg ikke længere ønsker at gøre brug af unbluck-us – hvordan får jeg så mit oprindelige DSN tilbage i routeren? Sker det automatisk?
  Og hvad så når jeg er ude og ikke kan komme på mit trådløse netværk? Kan jeg så godt ændre i DSN-en på min iPhone eksempelvis og tilgå Netflix via et andet trådløst netværk? Jeg håber at du kan hjælpe 🙂

  • Søren skriver:

   Hej Helle, det korte svar er ja til all dine spørgsmål, men hvis du går og nervøs ved at ændrer på for mange ting er den nemme løsning nok at bruge denne vejledning fra unblock-us. Bemærk dog at dit abonnement lige skal aktiveres (står nederst i guiden under “IMPORTANT”).

   Når du er på et andet netværk enten på bussen eller hos venner eller på hoteller kan man godt ændre DNSen på iPhonen til 208.122.023.023, men kan ikke forklare nemt hvordan her i en kommentar. Måske jeg skulle skrive en guide til det også. Ellers skriv til mig når du har fået det andet til at virke

 54. Helle skriver:

  Hej Søren!
  Tak for dit svar 🙂
  Jeg har fundet ud af at koble min Mac til Unbluck-Us og jeg ser Netflix uden problemer på den både når jeg er hjemme på mit eget trådløse netværk og når jeg er på andres trådløse netværk.
  Min kæreste har en iPad (den nye) og jeg vil gerne koble den min Unbluck-Us-konto, så man kan se Netflix på den også. Når jeg er hjemme hos min kæreste og logger min Mac på det trådløse netværk der, er der ingen problemer med Unbluck-Us og Netflix. Men jeg kan ikke indstille iPaden til Unbluck-US. Når jeg taster de nye DNS-numre ind og genstarter iPaden, har den ikke gemt numrene.
  Hvad er problemet tror du? Jeg håber du har et godt råd 🙂
  Hilsen Helle

  • Søren skriver:

   hej Helle, jeg er ikke bekendt med om den sletter “custom” DNS settings på ens iPhone/iPad, men jeg må indrømme at jeg har genstartet min egen iPhone uden at den sletter DNS settings, så ved ikke helt hvad dit problem skulle være. Måske har du opsat det derhjemme i stedet for hos hos din kæreste mens du er på hans wifi netværk

   DNS sættes ved at gå ind i SETTINGS => GENERAL => WIFI => “tryk på pilen til højde udfor det netværk du er connected til” => gå ned i DNS og fjern hvad der står (formentlig 10.0.0.1 eller 192.168.1.1) og skriv 208.122.023.023 i stedet for. Dette skal sættes op på hvert enkelt wifi netværk du connecter til, så hvis du gør det derhjemme virker det der. Hvis du gør det på din kærestes netværk virker det der osv.

 55. Claus Nørregaard skriver:

  Hej Søren.
  Mange tak for denne yderst fyldestgørende og brugervenlig guide. Jeg lavede en konto på netflix.dk i dag og var mildest talt ikke imponeret over udbudet. Synes ikke jeg gider give 79kr. om måneden for SÅ gamle film. Så jeg fandt din guide via google og det virker bare! Endnu en gang tak, håber du bliver ved med lignede guides 😉

  Mvh Claus

 56. Peter P. skriver:

  Uanset hvad Kulturministeriet mener, så er det altså ikke tilladt at anvende en VPN eller anden tjeneste, der fjerner din oprindelige IP-adresse, for at bryde en geografisk spærring på en tjeneste.

  For det første er det brud på ophavsretten, muligvis ikke den danske, men den oprindelige (amerikanske), og det er omfattet af fængselsstraf i USA, så dansk politi vil være forpligtet til at efterforske.

  For det andet er det kriminelt i det hele taget at fjerne din oprindelige IP-adresse, når du tilgår information via internet. Det er det, du gør, når du bruger fx VPN, og det er altså i strid med både danske og visse internationalle konventioner.

 57. Mads skriver:

  Hey!

  Jeg forstår ikke helt det her DNS. Vil det sige, at det herefter er umuligt at bruge en dansk itunes account på ens laptop og ipad f.eks., og vil jeg fortsat kunne bruge mit danske HBO Go abonnement, hvis jeg laver sådan et setup her?

  Jeg kan umiddelbart ikke lige overskue hvilke konsekvenser det setup har i forhold til tjenester jeg allerede bruger?

 58. Charlin skriver:

  Hej Søren

  Hvis man bruger unblock-us.com, kan man så stadig få undertekster på, på dansk?

  Jeg har downloadet en tilføjelse til Chrome som hedder Media Hint, hvor Netflix bare tror man er ude at rejse, det er jo skide smart! 🙂 MEN, det kan jeg jo så ikke bruge på min tablet..!

  Mvh
  Charlin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *