ønske: Den Store Vinbog – Atlas over Verdens Vine

Så er det ved at være min fødseldag og det skal fejres. I hvert fald sammen med familien over noget god mad og en god flaske vin. Til at hjælpe mig i min søgen efter de gode vine findes der en bog jeg mangler, som er den definitive bog over verdens vine.

Meget symbolsk hedder den på dansk Den Store Vinbog – Atlas over Verdens Vine (se priser her) af Hugh Johnson. Jeg læste i en ældre udgave af bogen sidst jeg var hjemme hos min forældre og det er den absolut bedste vinbog jeg har læst til dato. Den indeholder beskrivelser, kort og drueforklaringer for sort sets alle områder i verden der producerer vin. Så den er røget op min ønskeliste.

Dette indlæg blev udgivet i ønsker, vin og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *