Nespresso PIXIE – kapselkaffemaskinen der retter fejl du ikke vidste de gamle modeller har

Læste fornylig at i Jylland drikker man koblekaffe og i København drikker man Nespresso-kapsel-espresso-kaffe.  I så fald må jeg være Københavner, for selvom jeg er født i Struer, så har jeg en Nespresso maskine (den gamle model, Citiz, som har et lækkert 60er – Mad Men – tema over sig), men nu er der kommet en ny, som retter fejl jeg slet ikke havde opdaget i min glæde over at starte hver dag med god en god espresso.

Nespress PIXIE

De fejl den retter, som jeg ikke kendte til før, er at den nu kan detektere om der er vand nok i beholderen til at lave kaffen, fra man tænder på knappen til den er klar til at lave kaffen tager væsentlig kortere tid og man kan indstille mængden på og så slukker den selv hvis man skulle glemme det. Jeg har været ramt af alle tre ting den retter på min gamle maskine, så det er da en værdig opgradering.

set til 1299kr. hos Nespresso

Dette indlæg blev udgivet i gadgets, køkken og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *