Genial kaffevarmer – sig farvel til kold kaffe… hold din kaffe eller the varm i timevis

Her er en rigtig god idé. En af de små ting der kunne blive rigtig store tror jeg, for den løser et reelt problem for en stor gruppe mennesker – alle dem der drikker kaffe og the og godt kan lide den er varm og forbliver varm selvom man bliver distraheret af en god samtale eller har børn rendende som tager ens opmærksomhed.

Det simple ved løsningen er at du bare skal dumpe”metalbønnerne” ned i glasset og så sørger de for at tage noget af varmen fra kaffen når den hældes i og er for varm, så den hurtigere bliver drikkeklar uden at du får tredjegradsforbrændinger på tungen. Når væsken så har den frækhed at blive koldere, så sørger metalbønnerne for, som en anden Robin Hood, at afgive varmen igen så temperaturen på din varme drik holder en temperatur der er behagelig at drikke – i timevis (sikkert marketing speak, men bare den holder en times tid vil det jo være revolutionerende). Jeg har bestilt mine!

Set til $40 for 5 stk her (+ $8 i shipping)

Dette indlæg blev udgivet i gadgets, køkken og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *