Hip hip hurra for mig

Så begynder 30erne og voksenlivet rigtigt for mig, nu hvor jeg er fyldt 31 (tror jeg). “Er det skræmmende?” er der flere der har spurgt, og nej det er det bestemt ikke, for jeg elsker mit liv og glæder mig hver dag til dagen der kommer. Mit liv er stort set kun fyldt med det jeg vil have det skal være fyldt med – dejlig og fræk hustru, hyggelig og betænksom familie, vidunderlige venner og bekendte, fedt job med gode kolleger, og så alt det overfladiske og flygtige, det materielle og oplevelserne, der gør det let for alle sanserne at nyde indholdet i mit liv.

Og man skal jo tage det søde med det sure, men alt det sure der kan skubbes væk er skubbet væk. Rengøringen udliciteret og hvad der kan automatiseres er automatiseret, så jeg kun koncentrere mig om alt det der er værd at koncentrere mig om – alt det dejlige livet har at byde på!

Set er sgu svært at være utilfreds. Så 31, 32, 33, 40, 50… bare kom an, jeg synes alt er kørt i stilling til at livet fortsætter med at være fantastisk. Lad der lyde et højt hurra for mig!

Dette indlæg blev udgivet i blandet og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *