Her er specifikationerne på den nye iPhone, der lanceres i Juli i år

Som altid op til WWDC d.6 Juni, svirrer rygterne lystigt omkring hvornår den nye iPhone lanceres og hvad de indeholder af opdaterede specifikationer. Jeg vil gerne give mit besyv med til rygtemøllen og mener jeg har regnet ud hvad der er skidt og kanel og hvad der erguld balndt alle rygterne.

Specifikationerne på den nye iPhone 4S (som den kommer til at hedde) er

 • Navn: iPhone 4S
 • Processor: A5 (identisk med den iPad2)
 • Lanceringstidspunkt: 2 uge i Juli (annonceres på dagen)
 • Bedre kamera (8MP)
 • Frontkamera der er kompatibelt med FaceTime HD
 • Den bliver tyndere, men ellers bibeholdes designet
 • Glasset kommer til at gå fra kant til kant (se billede ovenfor), men opløsningen forbliver den samme
 • understøttelse af HSPA+ (endnu hurtigere 3G standard)

iPhone 4s vil komme preinstalleret med iOS 5, som er den helt store nyhed, ikke mindst fordi Apple vil lancere deres nye iCloud tjeneste.

iCloud vil gøre det muligt at uploade sine musikfiler til Apples cloud og dermed kun have de første 5-10 sekunder (inkl cover og evt. lyrics) af ens musikfiler på sin iPhone. Når man starter en musikfil afspiller den med det samme (fordi den har 5-10 sekunder af filen) mens den henter og streamer resten fra iCloud. Det betyder rent teknisk at man kan have ~10-30 gange så meget musik på telefonen uden at bruge plads på det, og i praksis betyder det at man altid har adgang til al sin musik. Genialt Apple! Ens playlists vil stadig overføres fuldstændigt så man er uafhængig af en netforbindelse til at hente sangene (tænk TDC Play uden ventetid, bare med din egen musik)

Man vil i øvrigt også kunne streame film ligesom man kan fra AppleTV2 direkte fra iCloud – dette vil dog kun virke over wifi.

Det bliver spændende at se hvor ret jeg får.

  Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget . Bogmærk permalinket.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *