Wow for en Armagnac! Måske bedre end Ron Zacapa?

Som jeg tidligere har skrevet, så fik jeg en flaske Bas-Armagnac fra Francis Darroze i fødselsdagsgave i år fra mine forældre fra mit fødselsår, 1980, så den har ligget 30år på fad.

Jeg smagte den for første gang i går aftes, og holy mother of…. den var god. Den er som ingen anden Armagnac jeg har prøvet før – og jeg har prøvet en del. Absolut, og helt uden tvivl den bedste Armagnac jeg nogensinde har prøvet. Jeg vil endda gå så langt som at sige at den er helt oppe på siden af verdens bedste rom som jeg også tidligere har skrevet om. Det er faktisk et meget atypisk Armagnac, for den undgår helt den typiske rene alkoholsmag og duft og fylder i stedet hele munden med helt fantastiske smagsnuancer, men uden at blive parfumeret som Cognacer kan have tendens til.

Hvis du vil prøve en Armagnac og tænker “jeg skal prøve noget af det bedste”, så er denne her et godt bud. Årgang 1980 er åbenbart bare en god årgang – også for spiritus 🙂

Dette indlæg blev udgivet i alkohol og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *