Amazon Kindle får en udfordrer fra Barnes & Noble

Hvis jeg lige havde købt en Amazon Kindle ville jeg sidde og ærgre mig lidt nu, for Barnes & Noble i USA har lige lanceret deres bud på næste generation af ebogslæsere med deres touch-skærm-styrede Nook med 2 måneders batterilevetid så den duer til selv de mest krævende ferier…Nook touch

Og det er en rigtig ebogslæser med e-ink teknologien, ligesom de fleste ebogslæsere, men ikke som B&N’s egen Nook Color som reelt er en tablet/iPad, som er horribel at læse på i længere tid (ligesom en iPad er). Med den berøringsfølsomme skærm på Nooken og det kompakte ydre, ser den yderst behagelig ud at læse på, men om den kan måle sig med Amazon Kindle må tiden vise, for den alligevel lidt tyk på nogle af billederne (som du kan se her sammen med lidt video).

set til $139 hos Barnes & Noble

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Amazon Kindle får en udfordrer fra Barnes & Noble

  1. Jesper skriver:

    Jeg har en Kindle og jeg synes den virker noget mere handy end den på billedet fra Barnes & Nobles. Men det er altid spændende når der kommer en anden spiller på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *