Udsalg på skjorter i lækker kvalitet hos sumisura.com

Så er der sommerudsalg på skjorter hos et af mine favoritskjorter. Er du ude efter skjorter i næsten samme (hvis ikke den samme) kvalitet som Eton og Stenström skjorter, men for en hel del færre penge, så skulle du prøve dem fra sumisura.com af, som pt. har en masse på udsalg med 20-40% rabat. Sumisura betyder i øvrigt skræddersyet på italiensk og skjorter sidder (i hvert fald på mig) som var de det.

Jeg har oprindeligt også skrevet en meget lang artikel om den perfekte arbejds skjorte på min anden blog, barelyadraft.com – den kan du læse her – den er faktisk ret god hvis jeg selv skal sige det.

Se udvalget hos Sumisura

Dette indlæg blev udgivet i tøj og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *