Saftig flæskesteg på rugbrød med varm rødkål

Flæskesteg af svinekam med sprød svær på rugbrød med varm rødkål kan må min mund til at løbe i vand og en søndagsfrokost skal bestå af en sådan rugbrødsmad og man må endelig ikke være fedtet når man skærer stegen – tykke skiver skal der til.

Det sværeste er at få lavet selve flæskestegen saftig og sikre sprød svær over hele stegens længde, og det gøres med 100% træfsikkerhed som jeg beskrev her.

Selve maden er nem  at lave, den handler bare om at skære flæskestegen (jeg plejer lige at skære sværerne af, skrabe fedtet væk under dem lægge dem tilbage), anrette med varm rødkål fra en gryde og så gå igang!

Dette indlæg blev udgivet i frokost, mad, opskrift og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *