Filmtrailer fra min ferie til Peru & Bolivia her i sommer

iMovie til Mac er et taknemmeligt videoredigeringsprogram og jeg sad her igår aftes og lavede en video trailer min sommerferie, som gik med hustruen til Peru og Bolivia som bød på lidt af hvert. Kan klart anbefales!  

Dette indlæg blev udgivet i ferie, mac. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Filmtrailer fra min ferie til Peru & Bolivia her i sommer

 1. Hej Sørn nice Trailer you have there,, Hvordan har du lave det? Er det på en Mac eller på Pc du har lave det??? Min mor ville ha jeg skal lave en…..lol.. Og det er din skyld!!!! Lol… Men det ok… Lol
  Jeg har næmlig kun prøve det på en Ipad…

  Tak på forhånd…
  Mvh Freddy Enocks Konga

  P.s .. Yes Grace is my mother!!!!

  • Soren skriver:

   hehe, ja det er på en Mac med programmet iMovie’11 fra Apple. Det er super nemt at lave da der er indbyggede skabeloner til det i programmet. Men det kræver en Mac (er ret sikker på man ikke kan lave med iMovie på en iPad), så hvis du har sådan en, så koster iMovie vist omkring en 120kr i Mac App Store

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *