Mit nye Starbucks termokrus i champagnestål

Jeg var her i juni måned til en diabetes kongres i San Diego, Californien (ja ærgerligærgerlig at skulle tilbringe en uge derovre, men den tørn tog jeg altså på mig ;)), og da mit gamle krus var forsvundet på arbejdet besluttede jeg mig at købe et nyt termokrus. Min kærlighed faldt på denne lækre sag i champagnefarvet stål (som du ved er champagne det nye sort…eller…)

Nu mangler jeg bare mine geniale Coffee Joulies for at kunne holde min kaffe varm i +5 timer (de skulle være på vej i posten). De blev bestilt i maj, men som stadig er i pre-produktion. Øjensynligt skulle ankomme her i August engang.

Kruset er købt til $20  i en Starbucks i USA, men fås sikkert også i Danmark

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *