Patrón Anejó tequila – ikke som du husker tequila fra skoletiden

Normalt plejer jeg ikke at købe de store kendte mærker når jeg køber hård spiritus, fordi man typisk kan få meget mere value-for-money/mere interessante smagsnuancer af nogle af de mindre huse, men lod mig alligevel friste af en flaske Tequila fra det nok største tequilahus der findes – Patrón – og det blev til deres “årgangstequila” – en såkaldt Anejó.

Der findes 4 forskellige slags tequilaer (Blanco, Resposado, Oro og Anejó) udover slavetequilaerne som vi alle husker med rædsel og som egentlig ikke er rigtig tequila, da de typisk kun indehodler 51% agave! De resterende 49%? ja det er typisk kartoffelsprit, og det er derfor tequila typisk smager af røv. Helt anderledes er smagen i de gode tequilaer – de kan sammenlignes med gode Cognacner/Armagnacer (mit forslag til en virkelig god en her)/Rommer (verdens bedste er den jeg har skrevet om her).

Set til ca. 605kr hos MixMeister.dk

Dette indlæg blev udgivet i alkohol og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *