Royal Copenhagen Elements – nu i blå

Hvis du har læst nogle af de opskrifter jeg har lagt op så vil du formentlig have set at jeg er helt pjattet med Royal Copenhagen stellet Elements – ikke mindst fordi det bryder med traditionelle stel med at bruge flere farver (en til frokosttallerkenen, en anden til den dybe osv.) og og mønstrene der er brugt har både tradition og fornyelse over sig. Nu har Royal Copenhagen så lanceret Elements i den traditionelle blå – så folk der samler på andre stel (f.eks. Megamussel som er meget populær blandt os i 30erne hvis jeg vurderer efter hvor mange gange jeg har set det til middage forskellige steder).

Det fede ved dette blå stel er at man så nemt kan blande det med de andre stel fra Royal Copenhagen, og formen er stadig rigtig lækker. Jeg kan dog stadig bedst lide farverne i det “originale” Elements, men at der nu kan suppleres med endnu en farve er kun dejligt.

Kan fås fra oktober hos Royal Copenhagen

Dette indlæg blev udgivet i bolig, køkken og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *