Billige skræddersyede skjorter på nettet – er de noget værd?

Du kan få skræddersyede skjorter helt ned til €38 (280kr) på nettet, men spørgsmålet er om de er noget værd. Jeg har været så heldig vi blive givet en kupon til en gratis skjorte af slagsen (mod at jeg skrev om min oplevelse). Jeg har på min anden blog før skrevet omfattende omkring mine oplevelser med skræddersyede skjorter.

Bestilling og valgmuligheder

Bestillingen foregik smertefrit og det er absolut ikke det man skal være bange for når man bestiller skræddersyede skjorter (eller lad os kalde dem specialsyede, for skrædderen måler jo ikke op, det gør man selv), men det var nemt at navigere rundt i menuerne of vælge de detaljer jeg ville have. desværre vises kun et omrids af skjorterne, så man kan ikke følge visuelt med i hvordan skojrten ser ud (hvilket kan være et problem hvis man vælger de mere advancerede detaljer som kontraststoffer,farvede knaphuller og syninger. Der gør sites som tailorstore og youtailor det nemmere.

Mht til valgmuligheder er der ikke så mange detaljer man kan ændre til sin personlige præference, men der er de vigtigste (manchet, flip (dog ikke så mange), knapning, rygstil og bundudskæring, angivelse af antal lommer samt brodering af initialer). Tailor4less tilbyder dog en rigtig fed detalje som jeg ikke har set de andre udbyde – kontrasttråd til knaphullet samt rundt om knappen hvor det kun laves på manchetknappen – frækt (hvorfor jeg ikke valgte det må guderne vide, men måske jeg går efter sådan en til næste skjorte)! Hvis de så også ville have optionen så man kunne gøre det på den nederste knap på fronten af skjorten ville jeg være lykkelig!

En anden ting der var lækker omkring bestillingen var at man har mulighed for at lave en semi-tailored skjorte, hvor man angiver sin kropsform udfra nogle billeder samt alder, højde og drøjde. Den bliver ikke helt lige så præcis som når du måler efter, men det gør det nemmere at komme igang med at få bestilt det første skjorte. Jeg fik dog min hustru til at måle måle mig og det gik nemt og smertefrit.

Noget jeg ikke har benyttet mig af, men som lyder exceptionelt er tailor4less’s kundeservice. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med pasformen (bemærk – du har selv angivet målene), så kan du for tailor4less.com’ regning så lavet ændringer ved en hvilken som helst skrædder i Danmark og sende dem regningen (max €35 dog). Hvis det ikke står til at ændre kan du sende den tilbage med besked om krævede ændringer og de vil sende dig en ny! Det giver ro i maven!

Leveringstiden overholdes i øvrigt også (min kom fra Kina endog på omkring en uges tid mod de lovede 2 uger). Her kan tailorstore m.fl. godt lære noget (mener det er over 4 uger hos dem)! Pakken var omkrandset af et rødt bånd da den ankom, hvilket giver en god startoplevelse! De er dejligt når der bliver kræset for detaljen, for man tænker naturligt nok det også er sket mht skjorten.

Skjorte kvalitet

Desværre vokser træerne ikke ind i himlen, og kvaliteten er skjotestofferne der tilbydes er ikke i den liga jeg er vant til fra skræddersyede skjorter. Standardstofferne er i enkeltvundet 50ply. Komforten i dobbeltvundet garn er højere og det er synd de ikke tilbyder det.

Dog tilbydes “luksusstoffer” i 80ply. Desværre er 80ply (til €12 ekstra) ikke luksus synes jeg og burde være standard. Bemærk at rack-skjorter fra sumisura.com (som er de bedste rack-skjorter der findes) er i dobbeltvundet 120ply i Egypisk bomuld til ca. €50) – og det er vigtigt at se på stofferne, for hvis man ikke ser sig om på tailor4less.com så ender man med et stof der også indeholder polyester (undgå polyester i skjorter som pesten!).

Pasformen på den skjorte jeg fik er rigtig god (om det er tailor4less skyld eller min hustrus måleegenskaber lader vi stå uvist hen, men jeg giver point til tailor4less), men pga den kun er i enkeltvundet 50ply kan jeg frygte for pasformen efter den er vasket en del gange! Dog vil jeg nyde at gå med den indtil det sker (hvis det overhovedet sker). Indtil videre sidder den p****se godt! Min hustru sagde uopfordret “du ser tyndere ud end du plejer” da jeg tog den på første gang.

Jeg er lidt ked af at monogrammet/initialerne jeg fik syet ind i manchetten er så fremtrædende som det er. Der burde være en option hvor de matcher tråden med skjortestoffet.

Dommen

Alt i alt, så er tailor4less.com et godt alternativ min fortsatte favorit til specialsyede skjorter, tailorstore.dk. Skjorterne hos tailor4less koster ca. de halve og sidder godt, men stofferne er lidt dårligere (og endnu værre, der er væsentligt færre stoffer at vælge imellem). Derudover er der ikke så mange designoptioner som hos tailorstore eller youtailor. Det ville være rart hvis de havde nogle bedre/flere kvalitetsstoffer, men så ville prisen jo nok også ryge opad. Men køb roligt hos tailor4less.

Skjorter fra €36 hos tailor4less.com (min kostede €50)

Dette indlæg blev udgivet i tøj og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *