Nikki Beach Beach Club – den fedeste champagne-strandfest i Marbella, Spanien

Her tilbage i August blev min hustru og jeg ringet op af nogle af vores venner som var på Nikki Beach i Marbella, Spanien. De havde lige lejet et bord hvor der skulle købes alkohol for minimum 12.000kr i løbet aftenen og var ret beduggede da de ringede og skrålede hvor fedt det var og hvor meget de savnede os (vi var sammen på klubben for 2 år siden til et brag af en fest).

12.000kr er mange penge, men det bruges hurtigt på Nikki Beach. Der er nemlig en tradition for at at købe magnumflasker champagne og sprøjte dem udover alle de andre gæster (eller er jo i strandtøj og det er varmt, så det hele er ok).

Beachklubberne ligger eksklusive steder over hele verden (Marbella, Miami Beach, St. Tropez osv), og er kendetegnet ved at alt er i hvidt. Personalet, liggeunderslag, madresser, puder, osv. Det kan KLART anbefales at tage en eftermiddag/aften på Nikkie Beach hvis man er i nærheden deraf. Det stikker helt af.  Ikke mindst fordi der med jævne mellemrum spilles f.eks. live-saxofon/trommer/violin over de pumpede beats der kommer ud af højjtalerne.

Se mere på NikkeBeach.com

Dette indlæg blev udgivet i ferie og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *