80er fest kræver den rette udklædning – vi havde den!

Min hustru og jeg var til 80er fest her i weekenden og i den anledning gik vi all-in på udklædningen. Det giver bare en fed stemning når man gør lidt ekstra ud af det. Det var lidt spøjst at tage metroen hen til festen i tøjet (læs: lidt pinligt), men det var det hele værd.

Julle gik efter Madonna-lignende look med tyk skrigende makeup, glinsende pandebånd, udvaskede nederdel oprindeligt af bukser, bodystocking, perlekæder, solbriller, boppet hår, benvarmere og strømpebukser i moderigtig lillla…

Jeg selv gik efter udvaskede jeans (desværre for små, så knaphullet var åbent), røde/sorte shorts indenunder buksene, skrigende gul t-shirt med happy face, Mullet frisure, farvet pandebånd, solbriller samt Adidas-lignende sneakers! Ikke så gennemført som julle, men stadig ok og parykken gjorde sig godt.

Dette indlæg blev udgivet i personlighed, tøj og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *