Rösti Mepal selv vandende krydderurtepotter 2 – de er geniale!

Jeg har tidligere skrevet om hvordan jeg købte nogle Rösti Mepal selvvandende krydderurtepotter og konklusionen er nu klar – de er GENIALE! Alle mine krydderurter vokser som sindssyge, de er nemme at bruge og bonusen er at man jo rent faktisk lærer lidt om hvor meget/lidt vand de forskellige krydderurter har brug for (basilikum og purløg suger i øvrigt pjat meget vand).

På den måde forstår man lige pludselig hvorfor de forhen døde! En anden ved selv vandende urtepotter er at man vander nedefra og dermed undgår at der bliver vigtigt ved jorden, som gør at man ikke får fluer omkring planterne. Det er et seriøst win-win produkt.

Kan (og bør) købes fra 50kr (der findes 3 størrelser) i Magasin/Imerco/Kop&Kande/alle steder eller hos min bekendte som ejer WiStore.dk (her er det direkte link)

Dette indlæg blev udgivet i mad og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *