Torvehallerne – de lyver ikke når de siger det er en SUPER marked

I weekenden var jeg inde og se Københavns nye spisekammer – Torvehallerne. Som min veninden sagde til mig da vi snakkede om det – “F**k hvor er København bare en fed by”.

Torvehallerne har en masse stadepladser med stort set lækkerier. Hvis du kan lide at lave mad, så er det bare med at gå forbi og blive inspireret.

Jeg faldt selv og to butikker, stadeplads C5 som sælger friske krydderier – f.eks. i hvert fald 5 forskellige mynteplanter – jordbærmynte, chokomynte, almindeli mynthe osv. Det erabsolut der jeg skal købe krydderier til mine geniale selvvandende krydderiurtepotter. D

Den anden var Cofoco udsalg af “hjælp” til når der skal laves mad. F.eks. kunne man købe friske forhakkede, så frosne, krydderier samt en masse andre ting hvor de har snydt lidt og lavet noget af det for det. Lækkert så det ud. Stadepladsen kan jeg ikke huske desværre, men gå selv på opdagelse derinde.

Se mere på Torvehallernekbh.dk – men du burde tage derind

Dette indlæg blev udgivet i blandet og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *