Frituregryde har sin berettigede plads køkkenet

Den Gyldne Brønd har et blakket ry fordi den laver usund mad, men jeg savner virkelig en til mit køkken, for der findes ikke noget værre end når køkken/køkkenalrum stinker af friture fordi man varmer sin olie i en wok (f.eks. når man laver New York cheesecake med friturestegte Oreos).

den_gyldne_broend

Jeg tænker tit på Humleriddernes sang, hvor teksten bla. lyder “…men det går bare ikke….når man stinker af friture”, og her kan en frituregryde hjælpe, fordi i den kan man lave friture uden at hytten stinker. Den fedeste jeg er stødt på indtil videre (der også er sat på ønskelisten) er denne her sag.

set til 450kr hos Elsalgaalborg

Dette indlæg blev udgivet i køkken og tagget . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Frituregryde har sin berettigede plads køkkenet

  1. Hey Søren. Det var Østkyst Hustlers 🙂 “Han får for lidt”:) Nice blog:) kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *