En af de fedeste invitationer jeg er stødt på

En af mine bekendte, ham her, har lavet disse fede invitationer til Guccis 90@9 event til Copenhagen Fashion Week 2011 (det var tilbage i August). Jeg synes det er nogle af de fedeste jeg har set, perfekt til at efterligne til en temafest man selv holder.

set på facebook

Dette indlæg blev udgivet i blandet og tagget . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til En af de fedeste invitationer jeg er stødt på

 1. Kenneth skriver:

  Jeg modtog faktisk en af de super lækre invitationer. Men har forsøgt søgt efter hvor de er produceret, ved du noget om det?

 2. Søren skriver:

  tror de fleste bureauer kan lave det. Men brug Caspar som der er link til først i teksten – han laver kun gode ting! Caspar siger han brugte http://www.reklamezonen.dk til kortene, men design mv. var vist ham selv.

  • Caspar Rohleder skriver:

   Det er faktisk de færreste der kan lave det, de ville allesammen, lige som mig selv, skulle finde en underlevrandør. Der er nogle stykker i DK der laver dem men jeg har erfaring med Reklamezonen

 3. Caspar Rohleder skriver:

  Tak for de søde ord 🙂 det var også en sjov opgave at lave. Det er altid rart når man har et ordentligt budget til at producere lortet 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *