Absolut det fedeste udstyr til en gammeldags barbering

Da jeg rejste rundt i Bolivia/Peru i en måned her i Juli måned i år vidste jeg på forhånd at strøm kunne være en mangelvare, så jeg ville for første gang siden jeg som ung fik mit ansigt til at bløde, prøve en shaver fremfor min udemærkede elektriske barbermaskine. Det gik suverænt godt for hot damn man får en tæt barbering.

Konsekvenser var prompte at tænke “jeg må ikke gå ned på udstyr” og på den front faldt jeg for de lækre produkter fra Portland General Store, som har produkter til en rigtig mand. Jeg synes der en Mad Men-agtig aura over designet af flaskerne/dåserne. Lækkert!

Jeg synes deres produkter ser vildt lækre ud og de er selvfølgelig også på ønskelisten.

Set til $40 for en samplerbox hos Portland General Store

Dette indlæg blev udgivet i personlig pleje og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *