Uden tvivl den smarteste MiniDock extender til din iPhone/iPod til din stikkontakt

Der findes et utal af telefonholdere til stikkontakten/væggen. I min søgen har jeg altid anset Driin for at være den smarteste, da den fungerer med alle mærker og gemmer ledningsrodet. Men da jeg endelig har måtte smide min arbejdsbetalte Blackberry væk og skifte den ud med en iPhone kan jeg godt se den her er bedre, og den er hermed bestilt. Den passer endda til iPod Touch såvel som iPod Nano og Classic.

Der er også en video du kan se her

Koster inkl porto $25 hos Bluelounge

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Uden tvivl den smarteste MiniDock extender til din iPhone/iPod til din stikkontakt

 1. Kenneth skriver:

  Hej Søren.

  Endnu en gang tusind tak for en dejlig blog.

  Nu skriver du “endelig” smide den BB væk – vil du ikke uddybe dette? Vi er nemlig tæt på at skifte til disse i firmaet, men vi høre meget gerne om erfaringer.

  Dbh
  Kenneth

 2. Søren skriver:

  Dejligt at høre. Jeg nyder også at skrive den!

  Men ja, endelig er min Blackberry væk! Det jeg oplevede da jeg fik den var at jeg ikke kunne smide min iPhone væk (som jeg havde før jeg fik min BB) efter jeg fik BBen, for til privatbrug duer BB ikke. Til arbejdsbrug er den god (mail, kalender og kontaktpersoner fungerer rigtig godt med Outlook/Exchange), men til alt andet man også bruger sin smartphone til (musik, video, apps, spil, facebook, billedtagning, internet browsing mv.) er den subpar – at best! Seriøst, det er så skidt hvis man har vænnet til hvordan iPhone/Android telefoner fungerer.

  Dvs. at selvom du har din BB med dig så vil du nok alligevel også have din iPhone med og dermed skal du rende rundt med to enheder altid. Det holder ikke for mig – specielt ikke når iPhonen sagtens kan erstatte alt det BBen kan.

  Samtidig er iPhonen er drøm at bruge til alt det private OG både arbejdsmail, kalender og kontaktpersoner er integreret fint og fungerer godt! Og man går nu rundt med én smartphone, ikke flere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *