Infurn – designerinspirerede møbler til absolut lavpris

Det er lidt kontroversiel det her indlæg, for i Danmark er lovgivningen omkring ophavsret anderledes end i England, hvor ophavsretten til f.eks. designs af møbler udløber efter 25år (i Danmark efter først 70år efter designerens død). Det gør at man kan bestille kopier af møbler mange ellers ikke har råd til. F.eks. koster ægget omkring 7000kr mod 60k+ fra Fritz Hansen.

Jeg er stadig meget i tvivl om man overhovedet bør købe kopier, men det er da fristende når nu kvaliteten er god nok.  Hvad siger læserne? Kan det forsvares etisk?

UPDATE 11.10.2011: Er blevet informeret om at der måske er problemer med kundeservicen hos firmaet  (se her). Hvis man er nervøs kan man overveje Voga Furniture i stedet for. Samme priser, bedre kundeservice (i hvert fald af brugerne på trustpilot.dk)

Set udvalget hos Infurn

Dette indlæg blev udgivet i blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *