Greed.dk – nye gastronomiske oplevelser med rabat

Ingen tvivl om at jeg elsker at gå ud at spise, og da min hustru i øjeblikket arbjeder på et projekt i udlandet, så er hun kun hjemme i weekenden eller nogen gange kun hver anden weekend. Det er noget lort, men vi har så besluttet at vi går ud og spiser hvergang hun ankommer til Danmark. Ikke nødvendigvis noget meget fint, men ud skal vi! Og her er Greed.dk god – ligesom downtown, sweetdeal og alle andre, kommer der dagligt tilbud, men hos greed er det kun gastronomiske tilbud. Det kan varmt anbefales!

Du kan tilmelde daglig mail dig på Greed.dk eller se dette og andre tilbudssites på deal24.dk

Dette indlæg blev udgivet i mad, restaurant, websteder og tagget . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Greed.dk – nye gastronomiske oplevelser med rabat

  1. Trolle skriver:

    Har jeg ikke hørt om før, tak for tippet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *