Hvordan hele seksualvejledningens faderskikkelse kan hjælpe dig med bryllupstalen

Titlen på dette indlæg er selvfølgelig en slet skjult hentydning til 00ernes absolut mest originale og skarpe satire fra dengang hvor DR2s satire var i den absolutte verdensklasse! Men dette indlæg handler om hvordan man laver en af de bedste taler til et bryllup. Det sker ved hjælp af bogen “Seksuel Hygiejne ved Overlæge Axel Tofte”. En bog der meget svær at få fat, men hylende morsom at læse op fra til f.eks. bryllupper. Jeg hørte selv om bogen til et bryllup jeg var til for 2 år siden og har sidenhed skaffet 18. udgave fra 1956 som blev brugt af min hustru med succes til et bryllup vi var til i år.

Hvis du kender nogen på 70+, så skulle du tage og spørge dem om de kender den – den var angiveligt en bibel indenfor området i sin tid – det til trods for at den med nutidige briller (set fra én der er 31år gammel) virker håbløst forældet. Det er sjovt at tænke at verden var meget anderledes for blot er 50 år siden, hvad angår seksualliv.

tryk på billedet for at se det stort og læse et uddrag

Hvis man laver en tale med denne bog er det nok bedst IKKE at være første taler og sørge for at folk har lidt alkohol i glasset – der bliver gået til stålet i den!

Du skal nok af med 3-400kr og være heldig at finde en udgave på dba.dk, qxl.dk, ebay.com samt lignende sider

Dette indlæg blev udgivet i blandet og tagget . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Hvordan hele seksualvejledningens faderskikkelse kan hjælpe dig med bryllupstalen

  1. Per Holm Knudsen skriver:

    Har den i 3. udgaven og gruer for, hvordan min farmor og farfar fik deres sexliv til at fungere med den bog. Pkt. 138 om Lemmets Indførelse er ikke for uindviede.

    Skal det være helt grufuldt, kan jeg anbefale: Anton Nystrøm: Kønslivet og Dets Love, som jeg har i en udgave fra 1919. Den er ikke for sarte nygifte sjæle.

    Hilsen 😉
    Per Holm Knudsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *