NaCl arrangerer Showcooking #15 for 30 udvalgte

Hvis du elsker mad er her en unik chance for at opleve en madaften du ikke har prøvet før! Showcooking #15 giver nu 30 mennesker muligheden for at opleve tilblivelsen og nydelsen af en aften med. Som de selv siger

Showcooking #15 finder sted søndag den 30. oktober kl. 17.30 i Tivolis Akvarium. Der vil være indgang via Nimb.

Det bliver et lille, hyggeligt arrangement med bare 30 pladser og 3 kokke men fuld menu. De deltagende kokke er Nicolai TramAnton EffKondo Sasaki + special guest – og naturligvis kommer nogle af vores dygtige supporters og laver snacks og lidt sødt til at gå hjem på.

NaCl beskriver sig selv på følgende måde

Vi er en flok kokke, der mødes indimellem og laver mad sammen. Maden serverer vi for vores gæster, som betaler et beskedent beløb for at være med.

Gæsterne kommer med bag kulisserne, hvor de på godt og ondt kan få et indblik i de processer, der ligger bag tilblivelsen af retterne. Tankerne bag. De mislykkedes forsøg og sidste-minut hovsaløsninger. De teknikker, vi bruger. Banebrydende og nymoderne, ærligt håndværk og snyd.

Se om du kan få en billet (for 520kr per person inkl vin) på NaCl

Dette indlæg blev udgivet i events, mad. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *