NemID elektronisk nøgleviser kan nu bestilles for en hund

NemIDs nøglekortsløsning er, udfra et brugervenlighedssynspunkt, en total fiasko i mine øjne – men man må også huske at tippe hatten hvor hatten skal tippes, og det skal den med deres implementering af den elektroniske nøglekortsviser du nu kan bestillle som supplement til nøglekortene. Bemærk at ens nøglekort stadig vil virke, så den fungerer blot uudtømmelig (..til batteriet løber ud) nøglekort det er meningen du bruger som nøglering.

Det betyder brugervenlighedsmæssigt en del, for brugsmønstret er forskelligt. Det fysiske nøglekort har jeg typisk liggende i en cigarkasse derhjemme og kender også nogen der har taget billeder af kortene på deres telefon til når de er på farten da man altid har sin telefon på sig.  Det samme gælder ens nøgler, dem har man typisk også altid på sig.

Godt tænkt Nets og dejligt at der forbedres på den kluntede løsning så den bliver en anelse mindre kluntet. Mit elektroniske nøglekort er bestilt.

Nøglekortsviseren kan bestilles for 100kr i sort eller hvid hos Nets

Dette indlæg blev udgivet i gadgets. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *