The Art of Dining holder en popup madoplevelse i London i weekenden

Jeg skrev for kort tid siden om NaCl som holder (og lige har afholdt) show cooking her i København. Hvis man er til den slags (og det er jeg), så jeg lige at theartofdining holder en lignende happening i London d.3-5 November (altså imorgen og ugen ud).

Tema lyder ret fedt – mad rationering fra 2. verdenskrig. Invitaitonen ligner endda et rationeringskort som du kan på billedet ovenfor. Så hvis du skal til London i weekenden så skynd og se om du kan få billet hvis de ikke er udsolgt allerede!

Som de selv skriver om arrangementet

The Art of Dining and The Horsebox Gallery invite you to an evening of Rations in the Sergeant Majors mess.It promises to be a memorable evening of art, food and hospitality in a unique and beautiful location with a view you wont believe possible in the centre of London.

The Art of Dining is a collaboration between Moro trained chef Ellen Parr and artist and set designer Alice Hodge. For our unique series of Pop-up dining experiences we have joined forces with The Horsebox Galleryto bring you the perfect marriage of art and dining.Thursday 3rd, Friday 4th and Saturday 5th 7.30pm arrival.Dinner served at 8.30pm

en billet er sikkert udsolgt, men kan måske bestilles for £45/person hos theartofdining (eller skriv dig op til næste gang de annoncerer en event)

Dette indlæg blev udgivet i events, mad. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *