Endelig en vaskemaskine der doserer vaskemiddel selv! Hurra for Siemens

Jeg så en reklame her til morgen i TV som jeg blev nødt til at skrive om – en vaskemaskine der doserer vaskemiddel selv – Siemens i-Dos IQ 700 (forfærdeligt navn i øvrigt – de burde hyre mig til at styre deres marketingsafdeling – eller i det mindste fyre ham der fandt på det der). Helt ærligt, hvordan kan i-Dos IQ 700 være nogensinde være det bedste navn?

Anyway, jeg har altid undret mig at det ikke fandtes allerede – eller i det mindste have en beholder der kan holde vask til mere end en vask? Og hvorfor kan man ikke bare smide tøjet i vasken og så finder maskinen selv ud af hvordan det på nemmeste, hurtigste og billigste måde, vasker tøjet rent.

Det ligner en drøm af en maskine Siemens kommer med.

Den har en vaskekapacitet på 8kg som ligger i den bedre ende af hvad man kan få, og har de forventlige AA vaskeevner, hurtig centrifuge (1600 o/min) og lavt strømforbrug (A) (de mener den automatiske programmering gør det endnu billigere at vaske end man selv kunne indstille den til).

Sådan en gad jeg virkelig godt få fingrene i. Tænkt hvis en vask kunne blive reduceret til at smide tøj i maskinen og trykke start – uden at skulle tænke over om det var farvet, mængde eller noget som helst andet. Det burde være opfundet for lang tid siden, men det er dejligt at det ser ud til at komme nu. Det bliver nok ikke den sidste maskine på markedet der simplificerer tøjvask.

Kan fås for 8000kr hos Elgiganten 

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Endelig en vaskemaskine der doserer vaskemiddel selv! Hurra for Siemens

 1. Rune Mai skriver:

  Det var da på tide! Den har jeg ventet på i årevis.

 2. Hanne Jeppesen skriver:

  Ja, hurra for automatikken 🙂

  Jeg har lige læst at Bosch helt tilbage i 1987 opfandt en vaskemaskine, som man kunne give mundtlige instruktioner! Men det var åbenbart ikke det store hit…

  • Søren skriver:

   mundtlige instruktioner har aldrig virket rigtigt på noget device (iPhone 4S er bedste bud pt, og det er stadig for primitivt), og virker spøjst at lave på en vaskemaskine man så sjældent ville sige noget til. Fuld automatik som er lavet her er det eneste der duer. Instruktion der hedder “1. læg tøj i maskinen, 2. luk lågen, 3. tryk på start knappen” det holder, og bliver ikke mere simpelt. Det er fremtiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *