Anmeldelse af restaurant Hos Fischer på Østerbro (***)

Onsdag d. 12 oktober var jeg på Hos Fischer på Østerbro med min hustru igennem et tilbud fra greed.dk (se her), hvor vi spiste 3 retter mad. Hos Fischer er en hverdagsrestaurant hvor du kan få god mad uden det koster alverden. Stemningen er afslappet og uformel. Selve restauranten er vist indrettet i lokaler fra et gammelt værtshus, og der var da også en efterladenskab fra den tid tror jeg. I hvert fald sad der en fulderik og sov ved et af bordene – men den slags giver stemning

Vores middag startede med med et glas Rosé samt en lækker tun tatar med friske grøntsager (mener det var fennikel). Smagte friskt og let.

Til alle retterne fik vi også serveret brød som var virkelig virkelig godt og i kæmpe kontrast til det vi fik på The Dining Room. Den smagte næsten som om det lige var kommet ud af ovnen og havde og struktur som om.

Derefter var det hovedretstid og der fik vi kalvekæber med et glas kraftig cabernet sauvignon til som smagte glimrende. Kæberne smeltede næsten i munden fordi kødet er så mørt og har en fantastisk god smag. Der var en sauce, hvad jeg tror var hestebønner og friske tomater henover.

Og vi sluttede af med panna cotta med stegte ananas til. Simpelt og smagfuldt, omend ikke den vilde smagsoplevelse – men jeg gik dog igang med den inden jeg fik taget et billede :). Det blev skyllet ned med et glas Prosecco og en kop kaffe til fruen.

Samlet set er konklusionen at man får glimrende mad i en uformel restaurant uden for meget spræl. Glimrende valg på en hverdag eller hvis man bare ikke har lyst til at det skal være så facny og fint, men stadig vil have en god aften ude. ***

For to personer betalte vi ca. 1000kr. inkl 4 glas vin. Bestil selv bord direkte Hos Fischer

Dette indlæg blev udgivet i mad, restaurant. Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Anmeldelse af restaurant Hos Fischer på Østerbro (***)

  1. henrik skriver:

    Hyggelig anmeldelse af restaurant Fischer. Jeg har selv tænkt på at besøge stedet. Undrer mig dog over du giver det tre * når din anmeldelse er så overvejende positiv?

  2. Hans-Erik Funch Andersen skriver:

    Min hustru og jeg besøgte i går Fischer for første gang. Vi havde hørt meget godt og var forventningsfulde. Vi tog menuen til 345,- for tre retter. Brødet var godt forretterne var ok men hovedretten var en decideret skuffelse. Svinekæber med nogle små peberfrugter der smagte af absolut ingenting og derved intet modspil giver til de meget møre svinekæber. Havde prisen f. eks. været 195,- ville jeg sige at det kunne forsvares.
    Der er en meget dårlig akustik i restauranten. Lyspunktet var den kvindelige betjening der var smilende og professionel. Vi er nok ikke fremtidige gæster her men problemet er nok at man stiller store krav når der forlanges en høj pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *