Winedating.dk – vinsmagning for singler

Det er sjovt at følge hvordan dating scenen ændrer sig. Jeg mødte selv min dejlige hustru via elitedaters.dk (som er specialiseret for folk der har en længeregående uddannelse) tilbage i 2005, og det var dengang de specialiserede dating sites kun lige var på vej på markedet (tænk på farmerdating.dk, seniordating.dk og den slags).

Sidenhen er der kommet mange flere specialiserede muligheder for at date via nettet der retter sig mod at man møder folk der deler ens intersser (altså sådan for alvor, ikke bare noget de skriver på deres profil på et givent dating site for at fremstå som en person de gerne vil være). Jeg tror det er en god udvikling.

Nye typer sites spænder også over sites hvor det er mindre skræmmende at mødes da man er flere. F.eks. www.dinner-dating.dk (hvor 5 singler (4 du ikke kender) starter med middag sammen og så kan folk tage den videre i byen hvis de vil, 5-i-byen.dk som er stort set ligeså, running-dinner.dk, hvor man spiser en middag 3 forskellige steder i løbet af en aften og møder flere nye ansigter og mødes så bagefter og kan snakke med dem man klikkede med, til en masse andre muligheder.

Og nu så jeg så i det vinnyhedsbrev jeg modtager at der nu også findes optionen wine dating. Så hvis du er single og tænker du kunne møde den rigtige over et glas vin, så smut forbi siden og tilmeld dig. Du går til en vinsmagning og der er kun singler tilstede. Det handler mest om vinen selvfølgelig, men alle er jo singler og der er lækker tapas buffet bagefter (jeg har været til et ikke-single arrangement lavet af samme gut fra detlillevinhus.dk før var synes var det rigtig godt).

Tilmeld dig på winedating.dk

Dette indlæg blev udgivet i events, vin og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *