Betty Paige Clothing – Fede “vintagekjoler” fra 40/50/60erne

Betty Paige var en af de første modeller tilbage i modelverdenes barndom. Hendes navn er blevet brugt til at skabe en fed fed fed forretningskæde der sælger kjoler der er inspireret af det miljø der skildres på smukeste vis i TV serien Mad Men.

Da jeg var i San Diego til en konference i juni i år var jeg inde og købe en kjole til min hustru og selv forretningen var fed. De piger/kvinder der arbejder i butikken havde håret boppet op som i 50erne og var flirtende med alle (mandlige) kunder. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg kan varmt anbefale at man køber tøj her – og besøg en butik hvis du får mulighed for det.

Kjolerne koster ca $140 og kan købes hos Betty Paige Clothing

Dette indlæg blev udgivet i personlighed, tøj og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *