Nemox ismaskine der virker så den bliver brugbar i en middagssammenhæng

Jeg har, som de fleste på min alder efter de er blevet gift, en KitchenAid Mixer, hvor der kan fås en ismaskine udvidelse til. Den vil har jeg købt og den fungerer rigtig dårligt (da den ikke har nogen køleenhed skal man lave isen minimum dagen før man skal bruge den). Jeg vil derfor anbefale dig at du hellere skulle vælge en decideret ismaskine fra Nemox.

Det er perfekt med netop sådan en ismaskine somme denne, da den nemt kan passes ind i en middagssammenhæng, hvor isen kan laves mens der ryddes af fra hovedretten og gæsterne kan få frisklavet is til desserten. Det tager nemlig kun 20min at forberede isen med denne maskine (den har indbygget kompressor – et must hvis man skal have en ismaskine!)

Nemox Glatissimo Exclusive koster 4000kr hos Pasto.dk

Dette indlæg blev udgivet i køkken, køkkenredskaber. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Nemox ismaskine der virker så den bliver brugbar i en middagssammenhæng

  1. Klaus Agnoletti skriver:

    Nu er det ikke for at friste nogen, men den er kollektivt på tilbud hos diverse danske netbutikker – den billigste koster 2899 fragtfrit på http://www.rigtigkaffe.dk/ismaskiner/188-nemox-gelatissimo-exclusvie.html

    🙂

    /k

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *