Danske Tabletbank til iPad er nu klar fra Danske Bank

Så kom den endelig – Danske Tabletbank til iPad. Førstehåndsindtrykket er meget positivt fra min side ift hvad man ellers har set udviklet fra danske pengeinstitutter. Jeg så gerne det blev udviklet endnu mere i retning af de features man finder på Mint.com (som kun virker i USA), samt danske Spiir.dk (se min anmeldelse her). Den bedste feature der mangler er i min bog at kunne kunne sammenligne sit forbrug med andre hvis økonomi minder om ens egen. F.eks. ville det være fedt at se hvad andre 28-32 årige uden børn med samme indtægt som min hustru og jeg brugte deres penge på, som en slags “sanity-check” på vores økonomiske prioriteter.

Men godt første forsøg fra Danske Bank, udover at de har lavet det som en separat app, i stedet for bare at have een app som vises forskelligt afhængig af om det ligger på en iPhone eller en iPad. Ikke gennemtænkt!

Hentes gratis fra iTunes App Store.

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *