Så venter der en gourmet weekend i Barcelona på mig, min hustru og nogle gode venner

Tilbage i oktober bestilte vi bord til 4 personer på på verdens næstbedste restaurant – El Celler de Can Roca -i øvrigt en restaurant jeg ikke ville blive overrasket over hvis blev kåret som verdens bedste næste år baseret på hvordan den springer op af gourmetlisterne i disse år.  Men det er blot en del af Tour de Gourmet som vi tager på til April næste år.

Vi har været fornuftige, så i starten af året blev vi enige med vores venner at gøre alvor af noget vi har snakket om længe – nemlig at starte en opsparing der skulle gå til at besøge verdens bedste restauranter rundt omkring i verden – en idé der oprindeligt blev formet dengang el bulli var verdens bedste restaurant.

Så vi har  sat 800kr per par til side i et års tid og nu skal de brændes af på gourmet uden (for os) siddestykke. Højdepunktet bliver helt sikkert besøget på El Celler de Can Roca – som pt. er verdens næstbedste restaurant (ifølge Restaurant Magazine top 50 – der hvor Noma ligger nr. 1 i år).

Derudover skal Restaurant Lasarte også besøges. Den har “kun” to Michelinstjerner, men vi er gået efter en helt anden oplevelse end El Celler de Can Roca, og Lasarte skulle efter sigende være en mere intim, lille og familieejet og drevet restaurant. Og samtidig ligger der ikke andre tre stjernede restauranter i Barcelona (så skal man min. 30km udenfor Barcelona – og da vi ikke har bil blev det urealistisk).

Men under alle omstændigheder glæder jeg mig helt vildt til den her oplevelse!

Dette indlæg blev udgivet i mad, restaurant og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *