Tekniske problemer

Hvis du ofte besøger min blog (tak for det i øvrigt, fedt!) så har du måske oplevet at det nogen gange ikke er muligt at komme ind på den og du får en besked om at siden ikke er tilgængelig. Det skyldes jeg måske har overvurderet mine evner til at styre backend-serveren givet den mængde tid jeg har til rådighed til at lege med bloggen. Dvs. fokus har været på at generere indhold, ikke sikrer stabilitet. Det har givet nogle problemer!

Så derfor er jeg i færd med at rykke bloggen til en hosted løsning, så jeg kan fokusere mere på at finde sjove og fede ting at ligge på den end at rode med at sikre sitet virker. Derfor vil du måske i det næste stykke tid opleve endnu mindre stabilitet, men det går over og fremtiden ser lys ud 🙂

Dette indlæg blev udgivet i blandet og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *