Anmeldelse af restaurant Fabio’s Paparazzi i Grønnegade i København (****)

Så kom min hustru hjem fra Finland igen og vi skulle igen ud at spise og igennem dagensbedstetilbud.dk havde vi scoret os en 5-retters menu med 50% rabat, selvom jeg er begyndt at tvivle på om de her tilbud reelt er 50%s rabats tilbud. Men uanset hvad giver det mig og min hustru en masse oplevelser på en masse restauranter vi ellers ikke ville have besøgt. Vores aften på Fabio’s Paparazzi startede fantastisk med smuk entré (se billede nedenfor) og en fyldt restaurant hvor der blev talt italiensk ved bordene.

Vi startede aftenen med et glas spumante som blev serveret før den første af af de 5 retter. Der kom også en lille appetizer af noget mozelleraost med noget tørret skinke som var lækkert. Brødet som var på bordet da vi kom smagte også virkelig godt – sødt, og blødt i konsistensen med sprød skorpe. Den hjemmelavede pesto var også god!

Vi lod indehaveren vælge vin per glas for os, og det gjorde hun virkelig godt med sine egne favoritter, en frisk Sauvignon Blanc, en rund fra Valpolicella (mit bud var en Ripasso), en kraftig Primitivo samt et glas sødt dessertvin. Desværre for mit skriveri, men godt for aftenen var det ikke de vine der står på kortet man kan købe per glas vi fik serveret! Men bare lad Christine vælge hvis I er derinde, så går det ikke helt galt! Og god stil var at vi fik lov (begge to) at smage vinene inden glasset blev hældt op – hvis det ikke var vores stil, kunne vi have valgt noget andet.

Med første glas vin kom  første ret, som var Carpaccio di Manzo Marinato (carpaccio af marineret oksekød)  med flager af parmesan og ekstra oliven olie. Kødet var citrus-marineret og gik godt med vinen! Det smagte virkelig godt omend det blev serveret en anelse for koldt synes vi begge.

Dernæst kom et glas Valpolicella sammen med en fyldt pasta (canneloni) med kalvehaler i en tomat og ostecreme, som gik rigtig godt i spænd sammen. Cannelonien havde måske fået en spids for meget i ovnen, men pga cremen bemærkede man det ikke helt! Smagsmæssigt dagens bedste ret.

Så kom hovedretten sammen med et glas Primitivo – Ossobuco con Risotto alla Milanese. Det var klart aftenens svageste ret, måske også fordi vi var uheldige at der var mange uspiselige stykker kød i retten – fedtklumper mv.. Risottoen var fin, omend jeg synes den var for syrlig. Min hustru mente det var nødvendigt da da retten ellers ville smage alt for fed, men under alle omstændigheder ikke den bedste ret.

Så kom vi til osten, og her fik vi tre italienske oste (en mild komælksost, en med trøffel jeg ikke kan huske navnet på og en gorgonzola) med marmelader og brød til. Når jeg selv vælger retter på restauranter så går jeg typisk udenom osten, men hvis det er den her oplevelse man får, så har det da været en fejl. Dejligt afbræk!

Vi kunne ikke spise mere på det her tidspunkt, men man skal jo slutte ordentligt af, og det skete med en chokolade fondant (Tortino al Cioccolato) med flødeskum til. Chokoladefondanten var lækker flydende indeni og var lige i skabet, men hvorfor man vælger at servere flødeskum til forstår jeg ikke. Hvis flødeskummet absolut skulle være der, burde nok have været iskold, eller endnu bedre, have været noget andet, mere syrligt og koldt. Men en dejlig afslutning var det og det glas dessertvin vi delte til var virkelig lækker.

Samlet set kom vi af med lige under 1200kr, inkl 3½ glas vin per person, og det var alle pengene værd. Jeg har aldrig hørt om stedet før, men det er en klar fejl, for maden, servicen (tak Christine!) og stemningen i restauranten var virkelig god – og det uden det koster ret meget! Jeg kan så absolut anbefale Fabio’s Paprazzi hvis man vil have fantastisk smagende italiensk mad i smukke, romantiske omgivelser. Hvis I kigger på billederne så vil man dog se at de godt kunne gøre mere ud af at variere præsentationen af maden, da alle retter lidt kører efter samme koncept (sovs i bunden med noget ovenpå). Men vi siger tak og kvitterer med **** for maden.

Du kan, og bør, bestille bord hos Fabio’s Paparazzi. Den har også en søsterrestaurant på Frederiksberg, Restaurant Fabio hvor jeg tror man får samme oplevelse

Dette indlæg blev udgivet i mad, restaurant. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Anmeldelse af restaurant Fabio’s Paparazzi i Grønnegade i København (****)

  1. Trolle skriver:

    Tak for tippet, har kun været på søster restauranten Restaurant Fabio og den kan helt klart også anbefalet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *