Almoco bestik i sort kunne godt gå hen og blive mit nye bestik (og mat metal og guld)

Jeg købte for en del år siden hvad jeg troede skulle være mit bestik for livet. Et sæt til 12 mennesker fra Magasin, baseret på en kopi af Variation V bestikket så vidt jeg kan se, men under deres eget mærke. Det har jeg været glad for, men desværre er nogle af knive og gaflerne blevet væk, gået tabt eller stjålet (ahh, mon dog). Anyway, så faldt jeg over det her ultra lækre sorte bestik som jeg godt kunne se mig selv eje.

Se endnu et billede efter pausen

Det fås også i mat metal og og med guldfarve.

Bestikket koster $60 per person for et fuldt bestik hos Design Within Reach

Dette indlæg blev udgivet i bolig, køkken og tagget . Bogmærk permalinket.

9 kommentarer til Almoco bestik i sort kunne godt gå hen og blive mit nye bestik (og mat metal og guld)

 1. Tobias Brandt skriver:

  Det er simpelthen for fedt. Det ryger på ønskelisten til brylluppet:-)

 2. Søren skriver:

  tillykke med bryllup! og ja, det er rocker fedt. Det har også den “feature” min far altid har bedømt bestik efter. Om gaflens “pinde” er lange og tynde så en kartoffel kan tages op uden den smuldre, selv hvis den har fået lidt for meget 🙂

 3. Tobias Brandt skriver:

  Nøjagtigt… Og så bryder de tilpas meget med de tratitionelle farver. Tror du ikke at farven slides af?

 4. Søren skriver:

  det er klart at enhver overfladebehandling vil med tiden gå af, det er uundgåeligt (det vil du også finde ud af hvis du vælger en vielsesring med ru overflade eller anden “ikke glat, ubehandlet” overflade. Det kan dog altid “rettes” op igen med en ny overfladebehandling 🙂

 5. Kamilla skriver:

  Har du et link til de tallerkner der er i dette link?

 6. Maja skriver:

  Super lækkert og anderledes bestik.
  Vil helt klart bryde de meget hvide borddækninger hjemme hos mig.
  Men desværre sender de kun til USA og Canada :/
  Så det må forblive en tanke.

  God Fredag 🙂

 7. Jesper skriver:

  Jeg ved at Gense har en serie som hedder Dorotea Night – det er simpelthen også så fint!

 8. Henrik Lundkvist skriver:

  Er det korrekt at man ikke bestille hvis ikke man bor i US?

 9. Victoria Trolle-Millbrath skriver:

  Jeg foretrækker nu mit gamle dobbeltriflede. Det sorte virker simpelthen for poppet og useriøst i mine øjne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *