Billig og ekstremt lille wi-fi access point giver frihed på forretningsrejsen

Når jeg er ude at rejse og bor på hoteller får man typisk et værelse der lige er nummeret større end en skotøjsæske. Alligevel er der stoppet både en stor sofastol, skrivebord og dobbeltseng ind, så man kun kan sidde meget dårligt ved skrivebordet.

Konsekvensen er at jeg ofte (og min hustru – altid!) sidder i sengen og arbejder, men der er de typisk så irriterende at det kabel der giver netadgang typisk er 1mm langt (hvor er wifi? hvor er de 10m lange kabel?), så man skal sidde med computeren på et helt bestemt sted på bordet for at få netadgang. Men TP-Link har heldigvis lavet et billigt produkt der kan sikre man kan skabe sit eget wifi netværk og have friheden til at sidde hvor man vil og arbejde.

En anden fordel ved denne løsning er at det er muligt at bruge en enkelt betaling (hvis det koster noget at komme på wifi på hotellet) og så har man alle sine enheder (iPhone, Blackberry, iPad samt computer) på nettet – og uden opsætning da det altid vi være samme opsætning! Smart, nemt og billigt – det kan vi lide

Da den er lavet til amerikanske stik skal du også købe et konverterstik til ca. $1.5 (f.eks. det her) samt evt. andre stik til de regioner du besøger.

Og sidst, men ikke mindst skal det siges at man også kan bruge Airport Express eller en hvilken som helst anden lille router til det her.

Set til $30 hos Amazon

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *