I morgen starter tilmeldingen til Copenhagen Dining Week 2012

Så er det imorgen det går løs kl 06:00 – tilmeldingen til Copenhagen Dining Week 2012. Der er i skrivende stund omkring 150 restauranter med, hvor man kan få 3 retter, inkl en flaske 0.75L Pellegrino vand for 400kr for 2 personer (200 per person). Det hele løber af stablen 13-19 Februar (uge 7 – vinterferien for mange).

Der er mange restauranter jeg gerne vil på – håber jeg kan lokke nogle med (min hustru er i Finland hele ugen så det bliver desværre ikke med hende). Grønbech & Churchill, Paustian, Oysters & Grill, Orangeriet, Aamanns og Restaurant Grønnegade (se min anmeldelse af stedet her) er oplagte valg synes jeg.

UPDATE 18.01.2011: Jeg sikrede mig billetter til en aften hos Grønbech & Churchill & Oysters & Grill. Ahh hvor jeg glæder mig!

Køb billetter direkte hos Copenhagen Dining Week

Dette indlæg blev udgivet i events, mad, websteder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *