Bodum Bistro stavblender

Jeg (og min hustru) fik en stavblender i julegave af hendes mormor og den har vist sig at være fantastik god. Egentlig svæger jeg til stavblendere fra Bamix, men specifikationerne på Bodums så meget fornuftige ud så vi valgte at beholde den – og det har vi ikke fortrudt.

Den kan køre med 19.000 omdrejninger per minut (det er ret godt for en almindelig køkkenblender) og kommer med tre skær. En almindelig multikniv til purering, et piskeris (den øverste i billedet) til kartoffelmos, mayonnaise, saucer osv samt mixeren (den miderste) til flødeskum og æggehvider. Det fungerer ret godt med nem påsætning af de forskellige skær. Blenderen kan i øvrigt stå oprejst af sig selv og da bunden er lavet i metal undgår man at det kan smelte og bøje hvis det bliver brugt i en varm gryde.

Set til 4-500kr. Find billigste pris på Kelkoo

Dette indlæg blev udgivet i køkken, køkkenredskaber og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *