Rimhoffs chili/olie pasta

En af mine kammerater er ligesom  jeg madentusiast, og han anbefalede den her ret kraftig med udtalelsen “holdbar ca. 10 dage, væk i løbet af 2.”. Normalt er jeg ikke meget for at lægge noget på bloggen her uden jeg selv har smagt og/eller lavet det selv, men Rasmus her tager jeg på ordet, når han siger det smager fantastisk – chili/olie pasta og nu er det skrevet i November sidste år, så mon ikke jeg har fået det lavet når det nu er januar?

Ramsus Rimhoffs chili/olie pasta

Det du gør for at lave det er

Ingredienser

  • 3 dåser tomatpuré, 
  • 2 friske chili, 
  • 3 tsk. Tørre chili (flager) og ca. 
  • 1 dl rapsolie (eller anden neutralolie) 

Blend det hele godt og put det i en beholder.

Tilføj lidt ekstra olie og rør let.

Som sagt, holdbar ca. 10 dage, væk i løbet af 2.

Dette indlæg blev udgivet i appetizer, mad, tilbehør. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Rimhoffs chili/olie pasta

  1. Tobias Brandt skriver:

    Jeg har tidligere lavet noget lignende. Jeg er ikke til superstærk mad så jeg smed lidt brændte peberfrugter i også… Min erfaring er at det kan holde sig meget længere end ti dage. Og sidste portion var så stærk at den stadig står i køleren. Den lavede jeg for et år siden:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *