Beskyttende case og ekstra batteri til din iPhone 4/4S fra PhoneSuit Elite

Med risiko for at lyde som en sur gammel mand, så kan jeg godt nogen gange længes efter den tid hvor telefonernes attraktivitet delvist blev bedømt udfra hvor længe de kunne holde på en opladning.

Jeg kan huske den bedste af slagsen hvad det angår, som jeg selv har ejet – en Nokia 8210 – lille, fiks (endnu et ord der får mig til at lyde gammel) og batterilevetid på 5 dage ved almindelig brug – genialt! Min iPhone 4S holder til en dags brug ca. – måske lidt mindre og det kan godt være irriterende i visse situationer. Man kan få en masse cases til iPhone med indbygget ekstra batteri i disse tider, men desværre har de den uheldige egenskab også at gøre telefonen endog meget tykke! Men Elite fra PhoneSuit gør det så godt man kan ser det ud til. Den bliver tykkere, ja, men ikke voldsomt meget, og tilgengæld får man fordoblet batterilevetiden af sin iPhone. Skal man have battericover/case til sin iPhone virker det her som klart bedste bud jeg stødt på.

set til $80 hos PhoneSuit

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *