Hvad med et vand-/støv-/stød- og snetæt iPhone 4/4S cover?

Jeg er vild med in iPhone – og min hustru ligeså, men der skal snart to hænder til at tælle hvor mange gange glasset på det er flækket. Det er også lykkedes min svigerfar at vaske sin (nu tidligere) iPhone. Faktum er at de er lidt skrøbelige, så et cover der beskyttede mod livets farer ville være lækkert. Og det er her coveret Lifeproof kommer ind i billedet. Det ser fornuftigt kompakt ud og skulle beskytte mod det hele – støv, vand, stød og sne.

Der findes et hav at acccessories man kan købe til Lifeproof coveret -fra vandtætte høretelefoner til armbånd osv (se linket nedenfor).

Coveret kommer også til iPad står der på hjemmesiden og det skal vi helt sikkert have når det kommer, da min hustru så kan tage sin iPad med i karbad når hun er på hotel (og bare generelt ikke ødelægge den…). Der er lidt flere billeder nedenfor

Lifeproof coveret til iPhone 4/4S koster $80 direkte hos LifeProof Cases

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Hvad med et vand-/støv-/stød- og snetæt iPhone 4/4S cover?

  1. Kasper Wellendorph skriver:

    Hey mega fedt cover sådan et skal jeg bare har kender du nogle sted/ hjemme sider her i dk hvor man kan købe det eller ind for eu måske

    Venlige hilsen Kasper Wellendorph

    • Søren skriver:

      jeg har desværre ikke set nogen steder endnu. Nu har jeg brugt det (primært til sport) i nogle uger og det er genialt. Ikke et cover jeg ville gå med på telefonen hele tiden, men til ferien og sport og stranden samt ski er det det bedste jeg er stødt på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *