Samsung DA-E750 Audio Dock har forfærdeligt navn og fede featuers

Sælger Samsung noget på at have et navn indeholdende DA-E750? nej! Men det gør de nok pga deres features. Det er første gang jeg ser en fed dock løsning til Android telefoner (dog kun Samsungs egne) – og så kan man selvfølgelig også docke sin iPhone i den. Der er indbygget et radiorør (vaccum tube) som skulle være med til at give endnu bedre lyd end man typisk ser i den her slags enheder. Den kan spille hvad der svarer til 100W (højt!) og har også en USB indgang så man kan lægge sine musikfiler direkte på en USB stik og spille derfra (men er der overhovedet nogen der bruger det i hele verden?)

At man kun kan docke Samsungs egne Android telefoner viser en af svagheden ved Android platformen – du skal købe ind til én levarandørs udgave af Android, f.eks. Samsung, for at få de smarte integrationsmuligheder med f.eks. Samsungs audio docks som her. Dvs. du låser dig til Samsung telefoner hvis docken skal være brugbar.

Med Apple og deres iPhone er det selvfølgelig det samme – forskellen er blot at det er meget mere interessant for andre producenter at lave audio docks (og andre docks) til Apples iPhone da der findes mange flere iPhones end Samsung telefoner med Android (egentlig kun deres Galaxy serie der virker). Men altså, med den her dual-dock løsning kan man frit vælge mellem iPhones og Samsung telefoner fremover – og så ser den jo også fræk ud! fås også i sort

Koster sikkert en del penge, men intet endnu omkring det fra Samsung pt

Dette indlæg blev udgivet i gadgets og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *